henkinen hyvinvointi

Vuosi 2021

Energiaa heikentäviä sanaja, jotka sinun on hyvä poistaa sanavarastostasi vuoteen 2021 siirryttäessä.

  • EN VOI ja YRITÄN.

Äänelläsi on todella voimakas värähtelevä voima. Kun kysyt itseltäsi “Kuinka voin tehdä sen?” “Miten teen sen?”ja pidät todella kiinni siitä, mitä teet ja mitä aiot tehdä sen sijaan, että sanot ‘en voi’ tai sanot, että vain ‘yritän’… muutat tavan, jolla ilmennät unelmiasi.

Kun todella elät ja puhut vakaumuksella ja itsevarmuudella, täytyt taikuudella ja ihmeillä suuremmin, kuin uskot olevan edes mahdollista.

Tämä sanat voivat olla haastavia, joten vietä muutama minuutti harkitaksesi todella sitä, miten käytät näitä sanoja, miten siirryt voimaasi ja muutat omaa kielenkäyttöäsi.

#3 SANA: KIIRE

Sana kiire on sanallinen kiertoilmaisu, jota käytämme tuntiessamme olevamme liian kiireisiä pohtiaksemme sitä, mitä todella tapahtuu tai tarvitessamme oikeutusta sanoa ‘ei’ jollekulle tekosyyn muodossa. Se, että väitämme olevamme liian kiireisiä, voi usein johtua epävarmuudesta ja omien voimavarojemme puutteesta.

Sanoessamme, että meillä on kiire, myös vedämme puoleemme ja luomme enemmän kiireen energiaa itsellemme.

Sillä ei ole väliä, miten viaton sana on, sillä joka kerta kun käytät sitä, siirryt pois harmonian, rentouden ja virtauksen tunteesta ylikuormittumisen, stressin ja ahdistuksen tunteeseen — vaikka se olisi ‘vain’ alitajuntaisella ja energeettisellä tasolla.

Sanoessasi, että olet kiireinen, se tarkoittaa toisin sanoen “Minulla ei ole tarpeeksi….” Tässä tapauksessa: “Minulla ei ole tarpeeksi aikaa.”

Poista tämä sana sanavarastostasi ja ryhdy sen sijaan puhumaan asioista niin kuin ne ovat.

Jos joku pyytää sinua tekemään jotakin ja tunnet houkutusta sanoa, että olet kiireinen, ole vain rehellinen ja puhu totuuttasi. Voit sanoa, että sinä olet jo sopinut hoitavasi muita asioita. Voit halutessasi sanoa yksinkertaisesti ei.

On ok, jos aikasi on sinulle arvokasta, tuleehan se vain yhden kerran etkä voi saada sitä enää takaisin. Siitä huolimatta voimme aina löytää toisen tavan ilmaista itseämme, joka pitää meidät aitoina ja rehellisinä.

HAASTESANASI: KORONAVIRUS

Haluan sinun poistavan tämän sanan sanavarastostasi. En kiistä pandemian olemassaoloa tai sen vaikutusta, joka sillä on ollut maailmaamme. En myöskään ehdota, että jätämme sen kokonaan huomiotta. Haluan sinun olevan tiedostava, suojaavan itseäsi, pitävän maskia ja tekevän sen, mitä sinun tarvitsee tunteaksesi olevasi elämässäsi turvassa ja harmoniassa.

Pyydän, että et luovuttaisi voimaasi tälle asialle, jonka nimeä ei mainita.

Tästä asiasta on itse asiassa tullut toinen tekosyy meille sanoa, että emme voi, että yritämme ja että meillä on liian kiire.

Sen sijaan, että noudattaisin vain asianmukaista huolellisuutta ja tekisin kunnon varotoimia sopeutuakseni erilaiseen maailmaan, olen pysynyt kotona, vaikka olen halunnut mennä ulos. Olen vältellyt ystävieni tapaamista. Olen tilannut enemmän kotiinkuljetuksia sen sijaan, että olisin mennyt ulos talosta nauttiakseni tavallisesta matkasta ruokakauppaan, vältellyt päiväkävelyjä …

Missään näissä toimissa ei ole mitään vikaa, mutta silti ne paljastavat alitajunnan ohjelmoinnin ja uskomuksen, että erilainen maailma = vaarallinen maailma, jota meidän pitäisi välttää hinnalla millä hyvänsä.

Jos sinusta on tuntunut siltä, että ovellasi on näkymätön kilpi, joka estää sinua poistumasta, näe sen häviävän nyt. Avaa sydämesi ja kotisi, ota takaisin vapautesi ja tee vastuullisia päätöksiä samalla, kun vahvistat elämäsi rajattomia mahdollisuuksia.

Keskittyessämme asioihin, joita emme loppujen lopuksi hallitse, asioihin ulkopuolellamme, se saa meidät vain tuntemaan pienuutta, merkityksettömyyttä, emmekä tunne elävämme täyttä elämäämme. Meidän on tultava kotiin omaan voimaamme ja tunnettava olevamme vapaita. Voimme tehdä mitä tahansa, olla mitä tahansa ja saavuttaa mitä tahansa.

Ota oma voimasi takaisin! Lopeta sanomasta ja ajattelemasta näitä sanoja!

Muuta omaa ajattelutapaasi vuonna 2021!

Rita no 291