elämä ja kiire

Virtaus


Elämän energia virtaa lävitsesi kuin nopea virta, kun ei ole mitään, mikä estää sitä, mutta erilaiset voimat, kuten trauma, pettymykset ja taajuuksia alas lyövät negatiiviset tunteet ovat kuin kiviä, jotka estävät virtausta.

Jos sallit nuo elämääsi elämän virtauksesi kadottaa kurssinsa tai jumittuu aiheuttaen sairauksia, levottomuutta ja innostuksen puutetta. Jos annat itsellesi aikaa puhdistaa nuo voimat pois tieltä, ryöstät niiltä niiden voiman vaikuttaa elämääsi.

Voit tehdä sen ottamalla säännöllisesti puhdistavan kylvyn, hengitys harjoituksilla tai meditoimalla, olemalla tietoinen ottamistasi ulkopuolella olevista energioista, voit vaikuttaa virtaukseesi.

Puhdistamalla energia kenttääsi vapautat itsesi estävistä emootioista. Vahva ja joustava virtaus avaa ovet itsensä parantamiseen ja mielen rauhaan. Tiedostamalla oman virtauksesi tärkeyden otat vastuun omasta hyvinvoinnistasi.

Pelko on luultavasti syyllinen siihen, joka häiritsee virtaustasi.  Sinä yksinkertaisesti pelkäät päästää irti siitä, mikä estää virtauksen. Irti päästäminen on haastavaa, mutta se mitä tunnet, kun virtaus alkaa virrata ilman esteitä on tervetullut ja siunattu palkkiosi. 

Rita no 291