henkinen hyvinvointi

Värähtelytaajuus


Energiaa on kaikkialla. Sinä uit energiameressä. Ajatuksesi ja ennen kaikkea tunteesi vaikuttavat siihen, millä taajuudella sinä värähtelet. Nuo värähtelyt matkaavat sinusta ulos maailmaan ja vetävät puoleensa energiaa, jolla on samanlainen värähtely taajuus kuin sinulla. Tällä tavalla muodostuu myös maailma, todellisuus, jossa sinä elät. Tässä on myös keino, millä voi vaikuttaa oman värähtelynsä taajuuteen.

Värähtely tarkoittaa “värähdellä hyvin nopeasti”. Toiset ihmiset saattavat inspiroida sinua ja he värähtelevät silloin korkeammalla taajuudella. Tunnet varmaan ihmisiä, jotka ovat negatiivisia tai kyynisiä ja se kertoo heidän värähtely taajuutensa olevan matala. Toisaalta voit inspiroitua heistäkin, koska huomaat, ettet halua olla samanlainen kuin he. Ei ole tarpeen tuomita heitä vaan olla tietoinen itsestään, kun huomaa tipahtaneensa hyvin matalaan taajuuteen. Sen vain tuntee. 

On monia tapoja nostaa omaa taajuuttaan, mutta affirmaatiot eivät välttämättä ole se tapa, joka toimisi, koska ne ovat hyvin mentaalisia. Meditointikin tapahtuu monesti mielen tasolla ja tiedän, ettei moni ihminen pidä tästä, kun sanon näin.

Yksinkertainen tapa on keskittää huomionsa sellaiseen, mitä rakastaa. Kokeile keskittyä 5 minuutin ajan, vaikka ihmiseen, jota rakastat, elokuvaan, kokemukseen, joka oli mahtava sinulle. Kun 5 minuuttia on ohi, huomaat tuntevasi olosi myönteisemmäksi ja jopa kevyemmäksi.

Keskity vaikka joka päivä siihen kaikkeen hyvään, jota elämääsi sisältyy. Näin “koulutat” itseäsi olemaan tietoisempi ja valppaampi ja huomaat jossain vaiheessa oman taajuutesi nousseen ja laajentuneen. Uusi energia alkaa virrata ja laajentaa tietoisuuttasi.

Rita no 291