elämä ja kiire

Valoasi tarvitaan

Valoasi tarvitaan

Ehkä sinua on opetettu piilottamaan valosi jo lapsena.

Suku voi varoittaa, että ammatti, jota harkitset valon välittäjänä, on vaarallinen. Tuossa voi olla mukana kateutta tai kritiikkiä siitä, että saattaisit nauttiakin työstäsi. Sinua kehotetaan olemaan nöyrä ja olematta näyttämään omia taitojasi.

Mutta on olemassa laaja kuilu niiden välillä, jotka sallivat valonsa loistaa verrattuna niihin, jotka hakevat vain huomiota. Kun sallit valosi loistaa maailmaan, sielusi kauneus ja täydellisyys tulevat selkeästi näkyville. Sinusta tulee kokonainen olento – sinä kirjaimellisesti kehollistat kaikki mahdollisuutesi.

Olitpa ensiluokkainen tanssija, loistava kokki, nopea numeroiden kanssa tai luontainen neuvottelija, oivallat ettet tee palvelusta maailmalle piilottamalla valoasi.

Jos olet pitänyt kauan piilossa valoasi, tee lista kaikesta siitä, mitä teet hyvin vaikka se tuntuisi typerältä, Sitten kysy itseltäsi, kuinka voisit käyttää näitä taitojasi jokapäiväisessä elämässäsi.

Vaikka et koskaan tietäisi, minkälainen vaikutus valollasi on muihin, voit olla varma siitä, että kun pidät kykyjäsi ja taitojasi arvokkaina lahjoina ja jaat niitä muiden kanssa, sinä laajennet valoasi maailmaan.

Rita no 291