henkinen hyvinvointi

Valitse todellinen yhteys

Valitse todellinen yhteys


Kun aina käytät puhelinta, tekstailet ja surfaillet netissä, sinusta tulee vähemmän yhteydessä, yhdistyneenä oleva ja koet enemmän häiriöitä. Sinua voidaan narrata lupauksilla, että teknologia helpottaa elämääsi ja auttaa olemaan yhteydessä toisiin.

Vaikka teknologia tarjoaa monia mahdollisuuksia, se tarjoaa myös uusia valintoja kuinka vietät aikaasi ja käytät energiaasi. Toisaalta ne tarjoavat mahdollisuuden parantaa elämääsi, mutta jos vietät kaiken aikasi niiden kanssa, koneet tekevät ihan toisin päin.

Kadota yhteyden ja häiriinnyt ja kun oivallat tämän, voit hallita itseäsi paremmin ja tehdä parempia valintoja. Kun päätät hallita omaa ajan käyttöäsi sinusta, tulee ajan mestari. Voit antaa täyden huomiosi sille, jota teet ja et anna puhelimen häiritä sinua tai muiden ihmisten häiritä sinua.

Voit valita jättäväsi kaiken tuon roskan taaksesi ja olla tietoinen ympärilläsi olevista äänistä ja näyistä ja samalla laajentaa tietoisuuttasi, olla täysin yhteydessä omaan kehoosi ja ympäristöösi.

Ymmärrät olevasi henkiolento, joka on ihmiskokemuksessa ja yhteydessä muihin ihmisiin. Valintasi saavat sinut tuntemaan yhteyttä itseesi, kehoosi, mieleesi ja maailmaan ympärilläsi.

Rita no 291