henkinen hyvinvointi

Uusi vuosi

Vuosi 2020 oli haasteellista aikaa monelle. Meidät ikäänkuin heitettiin elämän tilanteisiin, jollaisissaa emme ole koskaan ennen olleet, emme ole edes pystyneet kuvittelemaan sellaisia, työn menetys, kotona työskentely, lasten koulutuksen järjestelyt, uusien aikataulujen laatimista ja itsensä ja koko perheen viihdyttämistä. Kaikki tämä antoi oikeastaan oivallisen mahdollisuuden keskittyä meihin itseemme! SINUUN ITSEESI!

Toivon, että jokainen läheni perheensä kanssa, yhdistyi ja jakoi itse ja sai rakkautta. Ehkä aika sai sinut ymmärtämään, että on tärkeä valita itsestään huolehtiminen, antaa itselleen aikaa ja arvostusta, valita oma hyvinvointi tärkeäksi, koska se palvelee muitakin paremmin, kun koet olevasi arvokas ja rakastettu. Oma energiasi laajenee ja suhteesi läheisiisi, lapsiin ja muihin ihmisiin paranee ja ennen kaikkea oma terveytesi kohenee.

Tämä oli aikaa, jolloin sinua kutsuttiin osoittamaan sinulle itsellesi, kuinka tärkeää on keskittyä myös itseesi mielen tasolla, itsensä hoivaamisessa. Mahdollisuus olla selkeä siinä, mikä on tärkeää elämässä, tuoda esiin paras ilmaisu itsestään, inspiroitua uudella tavalla olemaan tässä ja nyt.

Kaikkea hyvää ja ihania asioita uudelle vuodelle 2021!

Rita no 291