Blog

Uusi vuosi 2021

Meillä on unelma, jonka toteutamme ja siten tästä toteutetusta unelmasta tulee ‘uusi normaalimme’. Totumme siihen, ja siitä, mikä kerran oli vain mielikuvituksemme tuote, tulee todellinen, tuttu ja sitten — melkein unohdamme sen ja pidämme sitä itsestäänselvyytenä.

Olipa tietty muutos elämässämme positiivinen taikka negatiivinen, niin se mikä oli mahdotonta kuvitella muutama vuosi sitten, on nyt osa jokapäiväistä elämää.

Ajatellessasi, miltä haluat ‘uuden normaalin’ näyttävän, älä unohda UNELMOIDA sitä.

Tämä päivähän on loppujen lopuksi vain seurausta menneistä unelmistasi. Silloin visiot, joita sinulla on tänään, muuttuvat väistämättä todellisuudeksesi tässä ja nyt.

Lupasitko tänä vuonna:
vapaudun veloistani

löydän elämäni rakkauden

alan taas harrastaa liikuntaa


Juhlista sitä, miten pitkälle olet tullut ja jonka avulla saavutat korkeimman potentiaalisi, kutsumuksesi ja vaurautesi vuonna 2021.

Ehkä muistat ainakin yhden unelman, jonka olet toteuttanut omassa elämässäsi huolimatta siitä, kuinka kauan siihen meni aikaa. Ehkä olet nyt naimisissa, vaikka vuosia sitten se oli vain pelkkä toive, jonka lukitsit sydämeesi. Ehkä aiemmin kamppailit taloudellisesti, mutta nyt sinulla on vakaat tulot. Juhli edistymistäsi!

Elätkö jo UNELMAELÄMÄÄ jonkun sinua ulkopuolelta katsovan silmin?

“Kunpa minäkin löytäisin tarkoitukseni…”
“Kunpa minäkin voisin rakastua…”
“Kunpa…”

Tiedosta kaikki, mitä olet luonut ja salli itsesi tehdä suuri muutos elämässäsi. Näe itsesi voimakkaana sieluna, joka jo manifestoi unelmiaan joka ikinen päivä.

Huolimatta siitä, mitä tapahtuu maailmassa, tehdessäsi näin se auttaa sinua palvelemaan itseäsi ja muita korkeammalta tasolta.

Valitettavasti on ihmisiä, jotka tarvitsevat rajun herätyksen voidakseen jatkaa omaa matkaansa takaisin sisimpäänsä. Tästä johtuen vastakkainasettelu, arvostelu ja vuoden 2020 pelko eivät katoa heti mihinkään. Vuosi 2020 järisytti maailmaa ja 2021 tulee olemaan vuosi, jolloin päästämme irti näistä jälkijäristyksistä.

Älä kulje massan mukana tänä vuonna.

Ympäröi itsesi samanhenkisillä ihmisillä, jotka auttavat sinua pysymään linjassa totuutesi kanssa.

Pysy aina sydämessä!

Luota itseesi ja sisäiseen ääneesi!

Luota, että unelmasi ovat tämän vuoden todellisuutta… ja niin on.

Rita no 291