elämä ja kiire

Unohdatko itsesi eheyttämisen tärkeyden?

Unohdatko itsesi eheyttämisen tärkeyden?


Tuo kysymys on todella tärkeä ja mieti sitä sydämestäsi. Niin usein sinulla on kiire auttaa toisia, koska olet hyvä ihminen, mutta miksi unohdat itsesi?

Kun sinulle tarjoutuu auttaa toisia, olet innokas tekemään niin ja se on kaunis ja hyvä asia, mutta miksi et tee samaa itsellesi? Huomio se, että olet itse eheytymisen ja parantamisen tarpeessa ja siksi keskityt toisiin ja sisimmässäsi toivot, että joku huomiosi myös sinun tarpeesi mutta koska pelkäät, että olet itsekäs, et keskity itseesi.

Uskot myös, että et pysty eheyttämään itse itseäsi, vähättelet itseäsi, epäilet omia kykyjäsi ja lähetät valoa ja rakkautta vain toisille. Tässäkin tarvitset vahvaa itseesi luottamista ja puhdasta aikomustasi olla avuksi, mutta itsesi unohtamalla et ole avuksi toisillekaan. Kun pidät huolta itsestäsi, sinun on helppo pitää huolta myös toisista.

Sinä olet keskus.

Siunaamalla itse itsesi, välität eheyttävää valoa itsellesi, otat vastaan, sallit sen virrata koettamatta ohjata sitä mihinkään suuntaan vaan otat vastaan – otat vastaan jokaisella sisään hengityksellä ja sallit virtauksen kehossa juuri sinne, minne sen on tarkoituskin mennä.

Täytät itsesi kirkkaalla, selkeällä energialla sisäisesti ja ulkoisesti – vaan sallit, et puutu sen virtaukseen – sinä vain olet tuossa selkeydessä. Valo ja rakkaus, jonka välität siunauksen avulla, yhdistää sinut itseesi ja tunnet rauhaa ja tyyneyttä ilman huolen häivää.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitset. Odotan soittoasi.

Rita no 291