henkinen hyvinvointi

Unien tulkinta

Unien tulkinta

Unesi ovat viestejä jumalallisuudeltasi ja niiltä osiltasi, jotka oleilevat toisilla tasoilla. Kun et huomioi uniasi, jää paljon pois elämästäsi, koska unesi yrittävät puhua sinulle.

Pidä muistilehtiötä yöpöydällä, johon voit kirjoittaa unistasi vihjeitä, joista muistat ne aamulla. Kun matkaat unimaailmassasi, huomaat unien olevan hyvin tärkeä osa itseäsi.

Jossain vaiheessa elämääsi eivät unisymboli-kirjojen selvitykset enää päde, koska symbolisi muuttuvat erilaisiksi. Unien kieli on muuttumassa ja kieli on kirjaimellisempaa kuin aikaisemmin. Sinulle muodostuu oma unikielesi, jota vain sinä itse ymmärrät.

Unesi eivät ole vain fantasiaa. Saatat kokea unessa menneen elämän jumittunutta energiaa. Jokin ratkaisematon ongelma pyrkii kohti ratkaisua.

Unet ovat moniulotteisia, ne tapahtuvat monilla eri tasoilla. Ei ole vain yhtä unta, vaan monia unia samanaikaisesti. Nukkumaan mennessäsi, laskeudut yhteen unikerrostumaan, vaikka samaan aikaan on useita tasoja.

Tämä on moniuloitteisuutta, saatat kokea monia eri tasoja unissasi ja tulet enemmän ja enemmän tietoiseksi tästä herätessäsi.

Unesi ovat hyvin intensiivisiä ja joskus jopa pelottaviakin, hyvin eläviä ja niillä on taipumus jatkua jonkin ajan kuluttua uudestaan.

Unissasi sinulla on tilaisuus kokea ja luoda uusia mahdollisuuksia monilla tasoilla samaan aikaan. Mitä voisit luoda leikkimielisellä energialla itsellesi huomiseksi, uudeksi vuodeksi tai ensi vuodeksi….???

Osa sinua kokee unessa jo Uutta Maailmaa.

Kauniita unia sinulle.

Ole luova ja leikkisä.

RITA no 291