henkinen hyvinvointi

Täytänkö oman tarkoitukseni?

Täytänkö oman tarkoitukseni?

Olet ehkä miettinyt tätä asiaa useinkin. Mikä on tarkoitukseni ja osaanko täyttää sen, mitä minun on oltava?

Jokainen ihminen täyttää tarkoituksensa, kun on sen aika. Jos menestyt aikaisessa vaiheessa elämässäsi, voit turhautua, koska olet jo saavuttanut syvimmät toiveesi ja kadotat suunnan – mitä seuraavaksi?

Kun taas koet mielestäsi jatkuvaa epäonnistumista ja tunnet, ettet saavuta omia unelmiasi, luota ja usko siihen, että sinullekin on olemassa saavutuksia, jotka ehkä poikkeavat siitä, mitä olet ajatellut noiden saavutusten olevan. Ne ehkä poikkeavat siitä, mitä sinä haluaisit niiden olevan.

Ehkä sinua työnnetään suuntaan, johon olet haluton menemään, mutta luota siihen, että eteesi ei tuoda mitään sellaista, jota olisit kykenemätön käsittelemään. Voit olla huoletta, koska olet juuri siellä, missä sinun on tarkoituskin olla saadaksesi tarvitsemasi kokemuksen.

Saatat arvostella menestystäsi ikäsi perusteella, koulutustaustallasi, ammatillisilla taidoillasi ja saavutuksillasi. Tiedosta kuitenkin, että elämässä nautit erilaisista merkkipaaluista juuri oikeaan aikaan.

Ole ylpeä kaikista saavutuksistasi ja nauti kaikista tilanteista, joissa huomaat olevasi, aikasi tulee kyllä. Luota ja usko siihen.

Rita no 291