Blog

Tarot tulkinta

Tarot tulkinta.

Tarot on elämän tilanteiden selkeyttämiseen käytetty työväline. Sen historia juontaa ainakin 1500 luvulle saakka. Alkujaan Tarot oli salonki peli, jota pelattiin kuten bridgeä pelataan nykyisin, kuitenkin jossain vaiheessa intuitiiviset ihmiset huomasivat, että kortteja voi käyttää vastausten saamiseksi ja ennustamisen välineen ja saada hyvinkin tarkkoja tuloksia.

Tarot korteissa on alunperin kaksi kortti settiä. Major ( merkittävä, suuri) Arcana ja Minor (vähäinen, pieni) Arcana. (Arcana on monikko sanasta arcanum, joka tarkoittaa syvää tai syvällistä salaisuutta tai mysteeriä. Myöhemmin nämä kaksi settiä yhdistettiin nykyisiin 78 kortin perinteisiin taroteihin.

Major ( suuret salaisuudet) Arcana koostuu 22 kortista, jotka kuvastavat merkittäviä tapahtumia ja käännekohtia elämässä (kuten avioliitto, rakkaus, ihmissuhteet ja ura muutokset ja henkilökohtaiset haasteet). Ne voivat myös kuvastaa erilaisia vaiheita lapsuudesta ikääntymisen aikaan.

Minor (pienet salaisuudet) kertovat enemmän jokapäiväisestä elämästä ja se jaetaan neljään osaan tai elementtiin; tuli, vesi, ilma, maa. Nämä ovat minun käyttämissäni korteissa, mutta perinteisessä Rider – Waite pakassa ryhmät ovat; sauvat, maljat, miekat ja kolikot.

Minor Arcana kortit on numeroitu ykkösestä (ässä) kymmeneen ja hovikortteihin – Hovipoika (kortti 11) Ritari (kortti 12) Kuningatar (kortti 13) ja Kuningas (kortti 14) – nämä ovat jokaisessa elementti ryhmässä.

Kun Arthur Edward Waite 20 – luvulla loi kuuluisan Rider – Waite pakan, hän vaihtoi Oikeutta edustavan kortin numero 8 ja Voimaa edustavan kortin numero 11 paikkaa, syy miksi hän näin teki on epäselvää, mutta pakat, joita minä käytän nuo kyseiset kortit on palautettu oikeille paikoilleen ja rakastan omia korttejani niiden kauniin ulkomuodonkin vuoksi. Korteissani on hyvin kaunista, lempeä ja rauhaa huokuva energia.

Ostin aikoinaan ensin nuo Rider – Waite kortit, mutta niiden ulkomuoto oli niin aneeminen, joka ei puhutellut kauneutta rakastavaa sieluani ja ne ovat jossain laatikon pohjalla täysin käyttämättöminä. Onneksi löysin minulle sopivat keijujen ja enkeleiden Tarot kortit, jotka huokuvat rakkautta, rauhaa ja kauneutta.

Niillä on ilo tehdä tulkintaa sinulle, jos niin valitset.

Rita no 291