elämä ja kiire

Tarkka ennustus

Tarkka ennustus antaa yksityiskohtaisia tietoja elämässäsi olevasta tilanteesta.

Tässä kirjoituksessa keskityn rahaan – runsauteen. Runsaushan on ihmissuhteita, rahaa, terveyttä, hyvinvointia. Niin kuin ihmiset ovat erilaisten alojen asiantuntijoita, myös henkimaailmassa ilmenee samaa.

Runsauden enkelit ovat taivaallisia auttajia, jotka voivat auttaa meitä pääsemään yli “mentaalisesta puute – ajattelusta” Tällä tarkoitan uskomuksia, ajatuksia ja tapoja toimia vastoin luonnollista runsauden ajatteluamme.

Voimme saada apua vahingollisista malleista kuten velkaantuminen ja murehtiminen, jotta voimme nauttia pysyvästä runsauden virtauksesta, joka tukee meitä koko ajan.

Moni lahjakas ihminen ansaitsee juuri ja juuri riittävästi varallisuutta maksaakseen jokapäiväisen elämän vaatimia asioita. Monella on ihania ideoita perustaa oma radioasema, luoda parannuskeskuksia, perustaa kouluja erityisen herkille lapsille ja paljon muita ideoita, joihin tarvitaan varallisuutta.

Tulkitsija saa ideoita ajatuksien avulla, tunteiden, merkkien ja visioiden avulla. Nämä merkit ilmaantuvat jo ennen kuin asia varsinaisesti tapahtuu fyysisellä tasolla ja olet tietoinen niistä. Joka kerta nämä muutokset tarjoavat mahdollisuuksia ja tilaisuuksia ja siunauksia tärkeiden oivallusten muodossa. Viestit ovat aina täynnä rakkautta ja runsautta, joka on synnyin oikeutesi.

Kun astut runsauden virtaukseen, sinulle tarjoutuu enemmän varoja, joilla voit auttaa läheisiäsi ja luoda haluamaasi elämää. Runsaus todella on rajatonta, joten siinä ei ole takaisin maksu vaatimuksia vain valtavia kasvun mahdollisuuksia.

Vaihda runsaudelliseen, yltäkylläiseen ajattelutapaan. Minulla on yllin kyllin kaikkea. Kaikille riittää kaikkea. Minä olen runsauden lähde.

Jokainen hieno idea, tuote, keksintö oli kerran idea, jonka joku vastaanotti.

Rita no 291