henkinen hyvinvointi

Takasin siihen, mitä rakastat

Tuntuuko joskus, että olet kadottanut intohimon johonkin, joka aikaisemmin täytti elämäsi? Millä voi täyttää tuon tyhjyyden? Se, mitä rakastaa tehdä, ei välttämättä aina muodostu ammatiksia ja siksi voi kadottaa intohimon harrastuksiaan kohtaan. Harrastukset eivät kuitenkaan ole todellisen intohimon aiheita. Jokin saa ehkä pitämään niitä lapsellisina ja sopimattomina ja lopulta uskoo niin.

Vaikka unohtaisit unelmasi, intohimosi kohteet, se ei tarkoita ettei niitä olisi olemassa. Elämää ei kannata tuhlata siihen, ettei tee sitä, mitä rakastaa, koskaan ei ole liian myöhäistä oivaltaa uudella tavalla niitä asioita, joita haluaa tehdä. Vaikka olisi lopettanut soittamisen, tanssimisen, piirtämisen, kirjoittamisen, puutarhan hoidon … tai luonnossa oleskelun … intohimo ei välttämättä palaa samanlaisen vaan se voi olla vieläkin tyydyttävämpi kokemus – kokonaan uudella tavalla oivallettuna.

Et laiminlyö velvollisuuksiasi, sitoumuksiasi, kun seuraat inhthimoasi. Kun sallit itsellesi ilmaisun intohimon, tuli sisälläsi syttyy ja säkenöi ulospäin elämääsi

Olet sitä, mitä rakastat olla.

Rita no 291