henkinen hyvinvointi

Taistelu omia lahjojaan vastaan

Ihmisellä on taipumus taistella omia synnynnäisiä lahjojaan vastaan. Menestystarinat usein alkavat yksilöstä, joka ei välitä omista luontaisista kyvyistään. Syynä voi olla pelko, että kutsua on liian vaikea seurata ja olla se, jota pyydetään olemaan. Itsensä vähättely, erilaiset häiriötekijät, muiden ihmisten antamat neuvot, ideat siitä, mitä tehdä harhauttavat. Löytää monia selityksiä, moni on piiloutunut jonkin sairauden taakse tai kohtalon tuominen käänteiden vuoksi – ja silloin ovelle koputus vain voimistuu, kun et vastaa kutsuun.

Jos sinun on tarkoitus olla psyykikko tai meedio ja et käytä lahjaasi, saat päänsärkyä. Jos tarkoituksesi on olla parantaja ja yrität olla lakimies, voi olla vaikeaa löytää työtä. Voit tietysti olla lakimies, mutta yhdistä siihen parantajan kykysi.

Voit yksinkertaisesti tuntea jännittyneisyyttä, ettet ole oikealla polulla, tekemässä oikeaa asiaa.  Kiinnitä huomiosi tähän tunteeseen ja kuuntele sisäistä ohjausta ja ole avoin kommunikoimaan. Kun  avaat oven luonnollisille lahjoillesi, elämä voi muuttua.

Kuitenkin voi olla hyvä aloittaa askel kerrallaan: mennä kurssille, sallia itsesi kerran viikossa maalata, kirjoittaa, tanssia, laulaa – tämä voi olla tarpeeksi juuri nyt.

Askel matkalla kuunnella elämän kutsua, on kuulla sisäisen äänesi kutsu ja vastata koputukseen. Näin tehdessäsi sinua jahtaavat oireet ja jännittyneisyys katoavat taustalle ja korvautuvat tilaisuuksina, suurina ja pieninä, kun avaat oven kaikelle sille, jota sinä todella olet ja miksi olet täällä.

Rita no 291

Jos soitat ensimmäistä kertaa palveluumme, soita no 0700 – 93162, paina 3 ja valitse 291- Rita, jos haluat keskustella kanssani. Saat 10 min ILMAISTA PUHEAIKAA uutena asiakkaanamme.