henkinen hyvinvointi

Tähtilapset

Tähtilapset ovat täällä

Olen aina kokenut läheisyyttä lapsiin ja halua auttaa vanhempia oivaltamaan minkälainen lahja jokaisessa lapsessa vanhemmille ja koko maailmalle. Meillä ei ole varaa menettää yhtäkään loistavaa sukupolvea väärinymmärryksen kautta. Nämä uudet tähtilapset ovat arvokas koko olemassa ololle ja siksi pitäkää huolta noista mahtavista, suurenmoisista lapsista.

Onko sinun lapsesi herkkä? Onko hän  emotionaalinen tai saa yhteyden toisiin syvällä tasolla? Onko hän sairas usein tai ei ollenkaan? Monet lapset, jotka syntyvät nyt  tai ovat syntyneet maahan, ovat Tähtilapsia.
Nämä lapset ovat luojia ja keksijöitä, vallankumouksellisia, erittäin lahjakkaita ja älykkäitä, jotka näyttävät kuinka olla uudessa maailmassa uudella tavalla. He ovat täällä erityisestä syystä kehittääkseen rotuamme.

 Tähtilapset yhdistyvät kaikkiin energioihin hyvin helposti. Heillä on sisäinen tietäminen itsessään, että he ovat ikuisia  olentoja, he luottavat itsensä ja omaan intuitioonsa, joita he käyttävät mielummin, kuin logiikkaa, jota me vanhemmat olemme tottuneet käyttämään. Heidän intuitiivinen tietämisensä on luonnollista ja heillä ei ole tarvetta selittää tieteellisesti asioita ymmärtääkseen niitä.

Tähtilasten DNA on erilainen ja se pystyy pitämään enemmän valoa sisällään. Meidät on tehty energiasta, joka on yksinkertaisesti valoa. Jokainen ihmisen solu, jokainen esine huoneessa on valoa. Valo virtaa meissä ihmisissä ja valon laatu ja määrä vaihtelee sen mukaan, mitä elämässämme tapahtuu. Kun elämässä on korkeampaa valoa olemassa tunnemme olomme kevyeksi, tasapainoisemmaksi ja terveemmäksi, koska korkeampi valo tuo ilon, kiitollisuuden ja onnellisuuden tunteen. Jos on vähemmän valoa elämässä muodostuu raskas tunne, joka on yhteydessä suruun, stressiin, vihaan tai menettämisen tunteeseen. Tähtilapset pitävät yllä korkeampaa valoa ja ovat sellaisia, jotka nopeasti tunnistavat toisten emootiot hyvin nopeasti. Heidät on tärkeää opettaa erottamaan mikä on heidän ja mikä ei ole.

Kerron lisää lapsista myöhemmin …

Rita no 291