henkinen hyvinvointi

Tähtilapset jatkoa

Olen itse saanut mahdollisuuden olla uudenlaisen lapsen kasvattaja ja voin sanoa, että kun olet valmis kuuntelemaan lastasi ja otat hänen huomioon yhtä tärkeänä perheenjäsenenä, kuin aikuisetkin, sinulla ei ole ongelmaa kasvattaa häntä. Olet saanut todella suurenmoisen lahjan lapsesi valitessa juuri sinut vanhemmakseen.

Lapsesi on täällä auttamassa uudenlaisen ihmisen kehittymistä ja vaikuttamassa planeetan massatietoisuuden laajenemisessa – auttamassa meitä näkemään, ajattelemaan, tuntemaan ja olemaan läsnäoleva kaikessa mitä teemme ja olemme – näkemään se suurenmoisuus, joka on jokaisessa meissä. Lapsesi näyttää, että vain rakkaudella on väliä huolimatta siitä, keitä luulemme olevamme. Heidän halunsa on saada aikaan rauhallinen ja suvaitseva yhteiselämä kaikkien ja kaiken kanssa.

Tämä on hänen rakkauden lahjansa, jonka hän on tuonut mukanaan. 

Lapsesi on valinnut tulevansa tänne, kuten me kaikki olemme valinneet, kehittyäkseen erilaisella tavalla ja auttaa meitä astumaan rajallisesta laatikosta, johon olemme itsemme asettaneet – hän auttaa sinua työntämään noita rajoja kauemmaksi ja oivaltamaan uudenlaisia olemisen, tuntemisen ja ajattelemisen tapoja. Ehkä hänen kykynsä kasvavat aivan uudelle tasolle riippuen siitä, kuinka hän sopeutuu ympäröivään maailmaan, kuinka paljon hän saa rohkaisua ja kannustusta ja kuinka hän oivaltaa oman taianomaisen energiansa palvelevan häntä.

Tähtilapset haastavat monet ajatusmallit ja ideologiat, erityisesti oppimisen alalla, sosiaalisissa suhteissa, sukupuolessa, sairauksista ja monilla tieteen, lääketieteen, psykologian ja henkisyyden aloilla. Tähtilapset jatkavat Indigo lasten raivaamaa tietä uudenlaisen ihmisen synnyssä.

Rita no 291