henkinen hyvinvointi

Tähtilapset jatkoa

Avuksi tähtilapsen kasvatukseen.

ROHKAISEMINEN – Rohkaise ja kannusta lasta niissä lahjoissa ja kyvyissä, joilla hän ilmaisee omaa persoonallisuuttaan. Hänellä saattaa olla epätavallisia ja hyvin kehittyneitä kykyjä ja taitoja ja parasta, mitä voi vanhempana tehdä, on rohkaista hänessä olevaa luovaa ilmaisua ja antaa mahdollisuus kehittyä taidoissa sallimalla tieoisuuden valon virrata vapaasti. 

LUONTO – Viedä lapsi luontoon ja auttaa häntä yhdistymään vihreisiin puihin, vihreään ruohoon sallimalla hänen ottaa kengät pois jaloista ja kävellä paljain jaloin yhdistymällä maan energiohin. Lapsi tarvitsee maadoistusta ja tämä on helppo tapa olla tässä ja nyt sen sijaan, että poukkoilisi sinne ja tänne koko ajan. Maan kosketus jalkojen alla auttaa häntä asitimaan läsnäolon ja yhdistämään kehon maan energioihin. Maadoitus on todella tärkeä tähtilapselle.

TURVALLISUUDEN TUNNE – Jos lapsi haluaa kantaa tavaroita mukanaan koulupäivän tai leikin aikana, salli se hänelle. Vaikka se olisi kivi, resuinen peitto tai lempi lelu, salli hänen tuntea turvallisuutta siellä, missä hän kulloinkin on. Kun muistat, että hän on monelle tasolle yhteydessä samaan aikaa ja nuo esineet auttavat häntä olemaan läsnä. Tämä sopii oikeastaan kaikkiin lapsiin ja heidän on tärkeää tuntea turvallisuutta ja jollakin tapaa kontrolloida emootioitaan.

VESI – Olemme todella onnekkaista, että meillä on puhdasta vettä – voimme avata vesihanan ja käyttää vettä ihan milloin tahansa – jos vielä on mahdollisuus asentaa jonkinlainen suodatin vielä parantamaan veden laatua vieläkin terveellisemmäksi ja puhtaaksi, siitä on apua herkälle lapselle.

RUOKA – Ole tarkkana, että ruoka, jota tarjoat on kemikaaleista vapaata, ei sisällä liikaa sokeria ja värejä, jotka ovat melko myrkyllisiä ja voivat vaikuttaa lapseen sekoittamalla  hänen käyttäytymistään. Lue tarkoin, mitä tuotteet sisältävät.

OLE AVOIN – Kuuntele kaikkea, mitä lapsi sanoo ja ole avoin kaikelle hänen tekemälleen. Tässä on haaste sinulle, koska lapsi auttaa sinua päästämään irti vanhoista tavoista. Hän pyytää sinua päästämään irti kaikesta siitä, mikä ei palvele sinua enää ja kannustaa käyttämään omaa intuitiivista kykyäsi. Luottamaan omaan sisäiseen tietäåmiseesi – tämän lahjan lapsi tarjoaa sinulle.

Rita no 291