henkinen hyvinvointi

Tähtilapset … jatkoa

Näiden lasten vanhemmille suurimmiksi opeiksi ja haasteiksi elämässä  tuntuu muodostuvan elämän kaaoksesta selviäminen, kun he koettavat kontrolloida perhe elämäänsä ja silloin on hyvä muistaa, että kun kontrollista tuntuu tulevan suuri osa heidän elämäänsä, on tärkeää muistaa, että järjestys ja kontrolli ovat kaksi eri asiaa. Vaikka autistisen lapsen kasvattaminen on hankalaa, kaikki muutokset, joita perhe saa aikaan, vaikuttaa koko maailmaan ja koska olemme kaikki yhteydessä toinen toisiimme, muutosta alkaa tapahtua. Edistyminen saattaa olla hidasta, mutta sitä tapahtuu ja siksi vaikka vanhempana taistelet väsymystä vastaan, ole itsellesi ystävällinen ja pidä huolta itsestäsi, koska valitsit todella suuren tehtävän.

Tähtilapset ovat erittäin lahjakkaita ja älykkäitä ja heillä on monia kykyjä ja taitoja. Heillä on kyky hypätä johonkin tehtävään ja oivaltaa se nopeasti ja hallita se mestarillisesti. Muita kohtaan tuntemansa myötätunto ja ymmärrys ovat heissä kehittyneitä ja he tuntuvat haluavan auttaa niitä, jotka ovat vähemmän onnekkaita. Joillakin näistä lapsilla on silmät, jotka ovat täynnä aikojen viisautta, ja joita katsoessasi oivallat heidän tietävän enemmän kuin sinä. Nämä lapset ovat tulleet mukanaan suuria lahjoja ja taitoja ja he auttavat ihmiskuntaa eteenpäin kehityksessä. He edustavat uutta ihmisrotua, joten kohtele heitä kunnioittavasti ja arvokkaasti.

Jos olet tällaisen lapsen vanhempi, kerron erilaisia tapoja auttaa heitä matkallaan maassa seuraavassa postauksessani myöhemmin.

Rita no 291