elämä ja kiire

Syvemmälle katsomisen tärkeys

Syvemmälle katsomisen tärkeys.


Helposti voi jäädä kiinni omien toimintojensa tarkkailuun sen sijaan, että tutkisi tarkemmin omaa sisintään. Mitä pinnan alla oikein on. Ehkä olet toiminut henkisillä tavoilla; meditoit, olet ystävällinen ihmisille, pidät itsestäsi huolta ja myös muista, mutta et kuitenkaan pysty tunkeutumaan pintaa syvemmälle.

Kiillotat vain pintaa ja et tutki syvällisesti itseäsi, muutokset ovat osin hyviä, mutta et tiedosta, mitä pinnan alla on. Miltä elämäsi näyttää, ei välttämättä ole sitä, mitä se on.

Toki saavutat rauhallisuutta meditoinnilla ja henkisillä harjoituksilla on oleellinen osa kasvuasi, mutta ne palvelevat sinua paremmin, kun uskallat katsoa syvemmälle itseesi.

Mistä on hyvä päästää irti ja mitä säilyttää. Silloin toimintasi on enemmän, kuin pelkkä tarve kontrolloida kaikkea, näyttää vähän paremmalta, elää vähän parempaa elämää ja olla ystävällinen toisille, koska niin hyvä ihminen toimii.

Energiasta elämän muutoksissa muodostaa voimakkaan rohkeuden ja uskon ilmaisun, joka inspiroi omaa sisäistä työskentelyäsi ja siten vaikuttaa ympärilläsi oleviin.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä.

Odotan soittoasi ja kuljen kanssasi matkaa, jos niin valitset.

Rita no 291