henkinen hyvinvointi

Sinä olet kaunis

Oletko huomannut ja tunnistanut sen, kuinka kaunis ihminen on? Voit olla suuri kauneuden rakastaja, nähdä sitä jokaisessa ihmisessä, kaikissa paikoissa ja kaikissa asioissa ja tapahtumissa ympärilläsi, mutta unohdat täysin itsesi.

Voi olla mielestäsi jopa turha kiinnittää huomiota ulkonäköön liikaa tai kun itseään katsoessaan tuntee olevansa epätäydellinen. Usein omat uskomukset ja ennakkoasenteet kauneudesta ja kauniista ihmisestä, sokaisevat niin, ettei näe itseään selkeästi. Sen tuloksena kadottaa kaikkein lähimpänä olevan kauneuden aistimisen, oman itsen kauneuden.

Usein näkee kaunuden hyvin kapeasta näkökulmasta katsottuna, yleisten vallalla olevien kauneus ihanteiden vaatimalla tavalla ja ei näe omaa sisäistä kauneuttaan, joka loistaa huolimatta yhteiskunnassa vallalla olevista käsityksistä. Joku ehkä on sanonut sinulle, että et ole kaunis ja olet alkanut uskoa siihen.

Voit katkaista nämä esteet yksinkertaisesti arvostamalla sitä kauneutta, joka sinä olet ja vapautat paljon energiaa ja sinusta tulee myös vähemmän riippuvainen muiden mielipiteistä ja toisten palautteesta, koska olet suurin itsesi ihailija. Ehkä yoga, meditointi voi auttaa sinua olemaan yhteydessä omaa itseesi, omaan jumalaiseen olemukseesi.

Yksinkertaisesti hiljentyminen ja syvä, tietoinen hengitys voi auttaa sinua päästämään irti taakoista. Paras tapa olla yhteydessä omaan kauneuteensa on katsoa syvälle omaan sieluunsa ja avata silmänsä katsomaan sitä ihmistä, joka katsoo sinua peilistä joka päivä. Voit löytää kauneutta lapsesta, jolla on sinun silmäsi tai katsella itseäsi lapsuuden valokuvista.

Sinä olet kaunis.

Sinä olet kauneus.

Rita no 291