henkinen hyvinvointi

Sielun pimeä yö

Onko sinulle tuttu sanonta “sielun pimeä yö”, kun on kyse hyvin vaikeista tilanteista elämässä?

Moni maan päällä kokee nyt raskaita aikoja, koska vuoden 2020 aiheuttamat myrskyt voivat tuntua siltä, ettei valo ole olemassa vaan pimeyttä. Nyt kuitenkin tarvitaan vahvoja ihmisiä, jotka luottavat omaan totuuteensa ja puhuvat ja ovat rohkeasti sitä, mitä he ovat. Päästävät irti uskomustensa luomista peloista ja samalla kollektiivisesta pelosta ja sallivat oman valonsa loistaa. Piilotettuja asioita paljastuu ja nuo asiat ravistelevat monia ennen luotettavia tahoja. “Voiko näin tapahtua maailmassamme?” saatat kysellä.

Ole kuitenkin valmis valitsemaan toisenlaisia tapoja nähdä kaiken tämän ihmisten pelien ylitse ja ennen kaikkea älä mene mukaan noihin peleihin. Rakkaus ja myötätunto ovat jokaisen sydämessä. Jokainen käy omalla tavallaan läpi kokemuksia, joita tarvitsee kehittyäkseen. Ole siis myötätuntoinen; älä tuomitse ketään, älä arvostele ketään vaan salli oman valosi loistaa kirkkaammin kuin koskaan.

Ei ole olemassa sielun pimeää yötä vaan ihmisen pimeä yö. Sielu ei koe pimeyttä, koska sielu ei tiedosta pimeyttä. Sielu ei koskaan arvostele sinun tekojasi, vaan olet vapaa käymään läpi kaikki kokemukset valitsemallasi tavalla. Oikeasti kehollistat enemmän ja enemmän valoa kehoosi ja sen kirkkaus voi häikäistä. Ole rohkeasti se, joka sinä olet.

Rita no 291