henkinen hyvinvointi

Selvänäkijät, ennustajat, tarot ennustus.

Selväkuuloisuus on kyky kokea ääniviestejä sisäisesti, kuullen ääniä, sanoja tai viestejä sisällään. Usein selväkuuloisesti kuullut viestit eivät ole selkeästi erottuvia ääniä, sävyjä tai aksenttia ja ne voivat olla yksinkertaisesti, että tiedostat sanojen äänen ilman eloisaa ääntä.

Usein äänet ovat myös hyvin nopeita, koska ne tulevat kuin radion ääniaallot ja siksi sinun on oltava hyvin tarkka ja keskittynyt, jotta kuulet viestin. Tämä ominaisuus saattaa saada sinut epäilemään ja olemaan skeptinen, mutta ole tietoinen, että on erilaisia tapoja kokea selväkuuloisuutta.

Sanat voivat vain ilmetä mielessäsi ihan kuin puhuttu sana ja kuitenkin on välimatka, jonka voin aistia selkeästi. Siis se tuntuu ääneltä mielessäni, joka on hyvin neutraali luonteeltaan kuin pelkkä ajatus.

Tämän vuoksi moni kyseenalaistaa viestien arvon ja ohittavat ne omaksi mielikuvituksensa tuotteeksi, kuitenkin vain mielesi kautta voi viisaus ja inspiraatio virrata. Sisäiset korvasi tarjoavat sinulle alustan Sielusi “kuiskauksille”.

Kun kirjoitan jotakin, sanat pomppaavat jostakin mieleeni ja ne voivat olla sanoja, joista en ennen ole ollut tietoinen. Tämän laitan selväkuuloisuuden tilille, vaikka se ei ihan selkeästi ole kuuluvaa ääntä.

En oikeastaan kuule sanoja vaan tulen tietoiseksi jostakin ja niissä ei ole etäisyyttä, joten luokittelen ne molempiin selvänäköisyyteen ja selväkuuloisuuteen.

Joku kuulee korkeammilta tasoilta tulevaa viestintää, kuten henkiolentojen ja näkymättömien auttajien viestejä. Hän kuulee hengen äänen ja viestin, joka on tarkoitettu asiakkaalle jaettavaksi.

Itse asiassa selväkuuloinen ihminen kuulee ja kokee kommunikointia värähtelyiden kanssa, jotka ovat korkeammalta tasolta kuin fyysinen taso.

Rita no 291