henkinen hyvinvointi

Selvänäkijä

Selvänäkijä ja kuinka selvittää oma vahvin kanava?

Kun tapaat uuden ihmisen, mihin kiinnität ensimmäisenä huomiosi?

Onko se hänen ulkonäkönsä? Silloin selvänäkeminen voi olla sinun juttusi.

Herättääkö hän sinussa voimakkaita tunteita? Tuossa tapauksessa voit olla selvätuntoinen.

Kiinnitätkö huomiota puheen sisältöön? Tämä taas viittaa selvätietoisuuteen.

Minkälainen ääni henkilöllä on? Tässä taas voi olla kyseessä taipumus selväkuuloisuuteen.

Nämä ovat vain suuntaa antavia ominaisuuksia. Kuitenkin esteenä voi olla monet uskomukset eikä salli itselleen selkeyttä elämän erilaisia tapahtumissa.

Jos koettaa luoda yhteyttä liikaa, se toimii esteenä. Kun sitten on luonut yhteyden saattaa epäillä itseään ja ajatella, kaiken olevan mielikuvituksen tuotetta – muistatko, kuka sanoi noin ehkä lapsuudessasi? Onko sinut ohjelmoitu siihen, että mielikuvitus ei ole hyvä asia? Mielikuvitus on yksi tärkeimmistä enkeli aisteistamme. Mistä luulet taiteilijan saavan inspiraationsa? Tietysti mielikuvituksen avulla.

Uskotko, että Jumala on vihainen, jos olet yhteydessä henkiolentoihin? Vai miltä tuntuu uskomus, yhteyteni henkiolentoon on omaa mielikuvitustani? Minun on selvittävä elämän vastoinkäymisistä aivan yksin, ilman kenenkään henkiolennon apua. Minun on kärsittävä, jotta voisin kasvaa paremmaksi ihmiseksi.

Mitä jos muuttaisitkin omaa näkökulmaasi ja ajattelisit, että minun on helppo puhua ja kuunnella henkiolentoja ja sallin itseni ottaa vastaa viestejä omalta sielultani. Puhu sielullesi kuin hyvälle ja rakkaalle ystävällesi. ihan tavallinen ihminen on sielunsa ainutlaatuinen lähetti, arvokas ja korvaamaton. Henkisyys ja psyykkiset kyvyt kasvavat kurinalaisuudessa sielun puhtauden kanssa.

Luota itseesi.

Rita no291