elämä ja kiire

Samassa veneessä

Samassa veneessä
Olemme kaikki yhdessä täällä maaplaneetalla, kokien monin eri tavoin elämää. Voi siis sanoa, että olemme kaikki samassa veneessä. Ei vain ihmiset vaan kaikki eläimet, kasvit, luonnonhenget näkyvät ja näkymättömät. Hengitämme kaikki samaa ilmaa.

Vaikka olemme erilaisissa virtaavissa vesissä, me ihmiset elämme fyysisessä kehossa. Keho on kulkuvälineemme, jolla liikumme maailmassa. Olet lihaa, verta ja luita, sinulla on aivot, sydän ja keuhkot, jotka voimaannuttavat sinua.

Jollakin on korkea älykkyysosamäärä, jota hän käyttää mennäkseen sinne, minne haluaa mennä. Toinen käyttää hymyään, ystävällisyyttä, kielitaidon tuomaa lahjaansa. Olet syntynyt omien kykyjesi ja taitojesi kanssa ja voit valita mitä niistä käytät edetessäsi.

Kuitenkin tasapaino on tärkeää. Jos luotat liikaa yhteen mahdollisuuteen saatat kadottaa toisen avautuvan mahdollisuuden. Joku liikkuu teillään kuin ryntäilevä, kuohuva joki, toinen taas oleskelee tyynessä järvessä.

Olet varmaan kokenut elämän raivoisiakin myrskyjä, kuitenkaan et koskaan ole yksin, vaikka siltä saattaa tuntuakin. Löydät varmasti inspiraatioita ympärilläsi olevista ihmisistä, kuinka he etenevät ihan samanlaisessa veneessä.

Muista siis katsella ympärillesi ja seurata mitä tapahtuu. Löydät inspiraatioita, kumppanuuksia ja rohkeutta ja roolimalleja tukemaan matkaasi. Et siis koskaan ole yksin. Moni muukin kulkee samaa kokemusten polkua, kuin sinä.

Rita no 291