henkinen hyvinvointi

Salli sielusi valon loistaa

 Salli sielusi valon loistaa

Kun piiloudut ja teet itsesi näkymättömäksi, oikeasti piiloudut itseltäsi. On aikoja, jolloin haluaa piiloutua kaikelta maailmassa, olla näkymätön ja viestiä, että et ole edes olemassa. Olet ehkä tuntenut, että sinua on loukattu, ollut vihainen tai yksinkertaisesti olet väsynyt ihmisiin.

Kun lohdutat itseäsi suojamuurilla, että olet ujo, sisäänpäin kääntyvä, olet oikeasti piilossa, leikit piilosilla oloa itsesi kanssa. Kun koetat elää niin huomaamattomana kuin mahdollista, tulet oikeastaan näkyvämmäksi, koska ihmiset eivät voi olla huomaamatta, että piilotat omaa valoasi.

Kenenkään ei ole tarkoitus piiloutua, koska jokainen meistä on säteilevä ainutlaatuinen loistokkuus, jonka on tarkoitus loistaa ulos maailmaan. Kun tukahdutat valoasi, tukahdutat maailmankaikkeuden valon ja et anna omaa lahjaasi ja kykyjäsi jaettavaksi muiden kanssa.

Nouse siivillesi ja salli valosi loistaa ja palvelet samalla planeettaa. Olemalla näkyvä palvelet yhteisöä. Piilottelusta ei ole mitään apua. Olet valo olento ja olet täällä valaisemassa tietä muille. Kun sallit itsesi loistaa ja sinusta tulee kirkas peili, joka sallii toisten nähdä oman valonsa. Loista valoasi ja siunaa kaikkia ympärilläsi jakamalla lahjaasi ja katso mitä maailma kasvaa.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa asioissa. Odotan soittoasi ja kuljen kanssasi matkaa, jos niin valitset.

Rita no 291