Rita

Mitä tarkoittaa itsensä löytäminen?

Olen kulkenut pitkän tien henkisen hyvinvoinnin ja oman itsen oivaltamiseksi.

Itsensä löytämisellä en tarkoita ” parhaiden puoliensa ” löytämistä itsestään tai “oman arvon ” löytämistä, tai mitään älyllistä asiaa. Minulle se tarkoittaa sillan löytämistä inhimillisen, persoonallisen minän ja universaalin minän välillä. Tuon sillan löytäminen muuttaa koko elämäsi, mukaan lukien sen, miten toimit, miten koet itsesi, muut ja koko maailman. Se antaa paljon viisaamman näkökulman siihen, miten voisit käyttää lopun elämääsi nostaaksesi omaa ja samalla planeetan värähtelyä. Se muuttaa asennettasi ympärilläsi olevia kohtaan, kykyäsi rakastaa itseäsi ja muita, antaa anteeksi, kasvattaa kärsivällisyyttäsi ja armoa. Ymmärrät, ettet ole kehosi ja sinulla ei ole “sielua” vaan sinä olet henki, kokonainen ja viaton, hetken aikaa kehossa. Oivalsin myös, että kaikki on jo anteeksiannettu ja vapautettu.

Olen ollut Reiki-opettajana yli 23 vuotta ja pidän enkelikursseja ja teen Tarot ja enkelikortti-tulkintoja.Perheeseeni kuuluu japanilaisen mieheni lisäksi yksi lapsi, täysi-ikäinen poika. Voin siis rauhallisin mielin antautua tekemään työt, auttaakseni toisia löytämään itsensä. Kun lapsi oli pieni, hänen tarpeensa menivät kaiken muun edelle. Elämäntehtävä voi olla lapsen kasvattaminen. Luoda tasapainoinen ilmapiiri lapsen ympärille, josta hänen on hyvä lähteä viemään eteenpäin oppeja, joita olemme hänelle jakaneet. Lapset ovat perheen kädet, jotka jakavat meidän vanhempien opetuksia eteenpäin.

Kotiäidit teette arvokasta työtä, älkää antako kenenkään väheksyä työtänne. Kun arvostatte itse omaa työtänne, saatte arvostusta muiltakin.

Kiitos, kuin luit tämän.

Rita no- 291