henkinen hyvinvointi

Rakkaus

Rakkaus usein esitetään pelon vastakohdaksi, mutta tosi rakkaudella ei ole vastakohtaa – rakkaus vain on. Tosi rakkaus on paljon voimakkaampaa, kuin mikään negatiivinen tunne. Koska rakkaus on ympäristö, jossa kaikki on olemassa. Negatiiviset tunteet ovat kuin haikaloja rakkauden meressä.

Kaikki asiat kauniit ja pelottavat, rumat ja ystävälliset, voimakkaat ja pienet tulevat olemassaolosta, tekevät tehtävänsä ja sitten katoavat suurempaan mereen. Samaan aikaan ne on tehty samasta rakkaudesta, jossa ne uivat ja niitä ei voi koskaan erottaa. Meidät on tehty tästä rakkaudesta ja elämme koko elämämme yhteydessä sen kanssa, olimmepa siitä tietoisia tai emme.

Meidät erottaa illusio tästä suuremmasta rakkaudesta ja se saa meidät uskomaan, että valitsemme jotain muuta kuin rakkauden. Dualistisessa maailmassa negativinen ja positiivinen, valo ja pimeys, mies ja nainen, teemme valintoja ja koemme niitä ja oivallamme niistä. Tämä on juuri sitä, mitä meidän on oltava täällä maassa.

Kun valitsee olevansa tietoinen valinnoistaan, valitsee rakkauden. Olemme silti olemassa vastakohtien maailmassa ja kun valinnoissa etenemme ollen tietoisia, että olemme kaikki muovattu tuosta samasta rakkaudesta, voimme elää iloiten ja nauttien, rakastaen ja viisaudella.

Valinnat, joita teemme rakkaudella, loistaa toisille valoa ja ohjaa palaamaan rakkauden lähteelle. Maailma tekee helpoksi unohtaa tämän suuren rakkauden, jota olemme. Olemme täällä muistaaksemme – Minä olen rakkaus.

Rita no 291