henkinen hyvinvointi

Puute

Varman jokaiselle on tuttua se, miltä tuntuu, kun elämästä puuttuu sitä, mitä todella haluaa. Olipa kyse rahasta, romanttisesta kumppanista, uudesta autosta tai vaikka tietynlaisesta asennoitumisesta elämään.

Joskus tapahtuu rahavirran ja materian jatkuvaa esteetöntä virtausta sisään ja ulos ja sitten tapahtuu virtauksen pysähtyminen. Moni jää kellumaan jatkuvaan haluamisen tai ei ole riittävästi tilaan, puutteen tilaan, jolla ei näytä olevan loppua. Tällainen tila on kuluttavaa ja muovaa kuvaa itsestä epäonnistujana. Tila estää myös luomasta kaikkea tarvitsemaamme.

Ympärillään näkee vain kaikkea sitä, mitä puuttuu. Toisaalta voit katsella asiaa toisin silmin ja nähdä kaikkialla siunauksia ja tilaisuuksia. Mitä enemmän näet siunauksia, sitä yltäkylläisemmältä tunnet olosi ja vedät puoleesi lisää yltäkylläisyyttä. Samalla tavalla, kun huomaat vain sitä, mitä sinulta puuttuu, se luo ja vetää puoleensa puutteen energiaa. 

 Jos huomaat jatkuvasti puutteen energian nousevan tietoisuuteesi, voi olla sen olevan juuriuskomus, joka tulee lapsuuden ajoilta tai menneestä elämästä. Ehkä et ole yhteydessä sisäiseen itseesi, jumalaisuuteesi, joka on runsauden lähteesi.

Tässä vaikuttaa myös kaksinaisuuden energia, jossa elämme – yltäkylläisyys sisältää molemmat runsauden ja puutteen. Koeta keskittyä ja viettää 10–15 minuuttia joka päivä hiljaisuudessa ja olla rajattoman runsauden tilassa, kuinka hoidat taloudelliset vaatimukset ja kaikki elämässä tarvittavat varat loputtomasta yltäkylläisyyden lähteestä. 

Tiedosta, että on sinun synnyin oikeutesi olla yltäkylläinen.

Rita no 291