henkinen hyvinvointi

Puun halaaja

Puut ovat maailman suurimpia antajia. Niiden majesteetillinen olemus herättää kunnioitusta. Ne puhdistavat lehdistöllään ilmaa, tarjoavat suojaa lukemattomille olennoille ja kosteuttavat juurillaan maaperää. Ne ovat täynnä elämää, värähtelevää elämää, luonnollista rauhaa ja hoivaa tuottavaa energiaa.

Aina kun tunnet olosi jännittyneeksi, levottomaksi, surulliseksi, loppuun kulutetuksi, istu puun juurelle tai halaa puuta ja saat maadoittumisen tunteen ja voimakkaan yhteyden luontoon, johon puu yhdistää sinut. Samalla puu imee sinusta paljon epätasapainoista energiaa. Saatat nukkua paremmin, rentoutua helpommiin, tuntea itsesi inspiroituneeksi ja innostuneeksi.

Kun menet metsään, kysy metsältä lupa saatko astu sinne. Voit myös mennä puutarhaan tai puistoon. Kysy myös puulta lupa saatko koskettaa, halata sitä. Kun tunnet, että puu on sanonut kyllä, astu lähemmäksi ja hengitä sitä itseesi. Salli puun tukea sinua, rentoudu. Saatat tuntea, kuinka energia sinun ja puun välillä virtaa. Salli itsesi tuntea tuo virtaus.

Muista kiittää puuta ja myös metsää, että sait olla yhteydessä niihin. Tiedosta myös se viisaus, jota puut ovat monien vuosien aikana omaksuneet.

Rita no 291