elämä ja kiire

Pelon viisaus

Pelon viisaus

Kaikki elämän muutokset saavat aikaan sinussa pelkoa – lapsen saaminen, avioituminen, uramuutokset – kaikki voivat aiheuttaa suurta pelon tunnetta. Kuitenkin on hyvä muistaa, että tämän tyyppinen pelko on hyvä asia. Se on sinun tapasi kysyä. haluatko mennä siihen suuntaan, jota muutos tuo tullessaan. Se myös on mahdollisuus päästää irti menneisyydestä, jota etenemisesi vaatii.

Pelolla on tapana aiheuttaa epävarmuutta, mutta sen tarkoitus ei ole saada sinua pelokkaaksi. Pelko muistuttaa sinua, että olet mukavuusalueesi rajoilla, vanhan ja uuden kokemisen valinnassa. Kohtaatko omat pelkosi, voitat sisäiset esteet ja siirryt sisäisesti ja ulkoisesti elämääsi muuttavalle alueelle.

Mitä enemmän kunnioitat ja jopa toivotat tervetulleeksi pelon, sitä enemmän kuulet sen viisautta, joka kertoo, että on tullut aika siirtyä eteenpäin tai sitten ei. Kun tuntee olevansa pelon kanssa tasapainossa, kunnioittaa sitä, tunnistaa sen tulon, kuuntelee sen älykkyyttä, se todella tarjoaa tietoa, josta on apua.

Saatat tuntea halua keskustella pelkosi kanssa ja voit tehdä niin istumalla hiljaisuudessa ja kuuntelemalla itseäsi ja kysymällä itseltäsi – mistä pelkoni tulee, miksi sitä syntyy, miksi pelkään, onko tämä edes minun omaa pelkoani?

Voit kirjoittaa kaiken mitä tulee mieleesi – surua, murheita, jännittyneisyyttä, toiveitasi. Loistava tapa oivaltaa uusia asioita itsestäsi ja tiedostaa, että pelko tulee aina silloin, kun olet tekemisissä jonkin arvokkaan asian, tiedon saapumisen kynnyksellä.

Rita no 291