Blog

Pelikorteilla ennustaminen

Pelikorteilla ennustaminen.

Pelikorteilla voi ennustaa käyttäen joko 52 korttia tai 32 korttia. Kerron hieman korttien merkityksestä värien tai maiden avulla. Suotuisia värejä tai maita ovat hertta ja risti. Pata ja ruutu ovat joskus negatiivisia, “epäystävällisiä” värejä.

Hertta Ässä kortin ollessa oikeinpäin, se lupaa hyvistä uutisista ja kotona tulossa olevista iloisista tapahtumista. Kortin ollessa ylösalaisin luvassa saattaa olla ikävyyksiä kotona, jonkin vähemmän tärkeän hankkeen myöhästymisessä.

Risti Ässä kortin ollessa oikeinpäin on luvassa rahallista tyytyväisyyttä, pitkää elämää ja paljon onnea. Kortin ollessa ylösalaisin se kertoo omaisuudesta, onnellisesta vanhuudesta ja että saa vastakaikua rakkaudessa.

Pata Ässä kortin ollessa oikeinpäin luvassa on voitto vastoinkäymisistä. Kun kortti on ylösalaisin se lupaa hedelmällisyyttä.

Ruutu Ässä kortin ollessa oikeinpäin tulossa on epämiellyttävä liikekirje tai se voi kertoa välien rikkoutumisesta. Kun kortti on ylösalaisin tulossa on huonoja uutisia, jotka saattavat liittyä käynnissä olevien hankkeiden olevan uhanalaisina.

Kerron hieman korttimuodostelmista, mutta selvänäköinen tulkitsija ei koskaan käytä jotain käsikirjaa tulkitessaan kortteja, vaan kääntää sanalliseksi sisältä itsestään tulevan viestin.

Kaksi Ässää kertoo etuilusta. Kolme Ässää viestii keskimääräistä menestystä ja neljä ässää on viesti täydellisestä menestyksestä perheessä ja työssä.

Kaksi kuningasta kertoo neuvoista, joita on noudatettava. Kolme kuningasta viestii, että vaikutusvaltaiset ihmiset tarkastelevat neuvoa pyytävän henkilön tilannetta ja neljä kuningasta tuovat tukea, suojaa ja menestystä.

Kaksi rouvaa kertoo kiintymyksestä ja ystävyydestä. Kolme rouvaa on viesti epäluotettavuudesta. Neljä rouvaa kertoo juoruilusta ja petoksesta. Huumm…

Kaksi sotamiestä kertoo levottomuudesta ja huolista. Kolme sotamiestä on viesti riitelystä ja juonittelusta ja neljä sotamiestä viestii kiivasta riitelyä tai sairautta. Mielenkiintoista ja sitähän armeija sotilaita saa aikaan ….

Rita no291