henkinen hyvinvointi

Parantaa se, mikä sattuu

Parantaa se, mikä sattuu

Vaikka päältä näyttää muulta, voi elämässä olla pinnan alla paljon vastustusta. Monesti ei edes tiedosta mitä pinnan alla on piilossa. On vaikeaa kaivautua menneisyyden tapahtumiin paitsi, jos tuntee olevansa hyvin haavoittunut.

Todellisuudessa kantaa paljon niiden asioiden taakkaa, joita ei ole hyväksynyt tapahtuneeksi. Olemalla rohkea ja tuntemalla olevansa turvassa, voit säästää itsesi monilta kärsimyksiltä tulevaisuudessa ja vapautua tuosta raskaasta energiasta, joka sitoo sinut ja vetää sinua alaspäin kipuun uudelleen ja uudelleen.

On monia tapoja eheyttää itsensä, mutta ensimmäinen askel on tunnistaa kipu ja tuska ja kunnioittaa sitä siirtämällä huomionsa siihen. Viisi minuuttiakin saattaa olla riittävästi oivaltaa mistä kipu johtuu. Se voi olla pelko, lapsuuden hyväksikäyttö, viha tai kaltoinkohtelu tai jokin muu kauan sitten tapahtuneen haava.

Ehkä tunnet myös voitko itse hoivata tuota haavaa vai tarvitsetko toisen ihmisen apua. Minkä tahansa kivun valitsetkin, ratkaisu on mennä syvälle tuohon kipuun ja päästää irti siitä. Koskaan ei ole myöhäistä eheyttää haavoja, jotka satuttavat ja oikeastaan nyt on paras aika tehdä se. Haluan auttaa sinua.

Rita no 29