elämä ja kiire

Päivä kerrallaan

Vuodet tervehtivät sinua päivästä päivään.

Vuodet eivät tule kaikki kerralla yhtä aikaa, vaan aivan kuin jokainen auringon lasku, samalla tavalla sinä lasket pääsi lepoon ja sallit maailman hoitaa itse itsensä sillä aikaa, kun sinä nukut.  Et murehdi miten se tapahtuu, vaan lepäät rauhassa ja tiedät, että aurinko nousee seuraava aamuna, kun heräät. Heräät kohtaamaan uuden päivän, näkemään uudella tavalla elämääsi ja inspiroitumalla aina uudelleen ja olemaan täynnä uusia unelmia.

Ennen kuin taas laskeudut levolle, voit valita kuinka haluat elää tämän päivän, oppien, nauraen, kehittyen koko ajan lisää. Elämä on hyvä kokea päivä kerrallaan. Olet ehkä tehnyt muutoksia elämässäsi: aloittanut uuden työn, uuden dieetin, uuden parisuhteen … mitä tahansa uutta ja saatat kokea jännitystä siitä, miltä tulevaisuus näyttää., mitä tulee tapahtumaan.

Jos pystyt vaihtamaan huomiosi siitä, mitä tulee tapahtumaan ja katselet sitä, mitä tapahtuu nyt, saatat tuntea olosi tyynemmäksi ja luotat enemmän omiin kykyihisi. Ehkä sisäinen tietämisesi herää ja tiedostat, että tulevaisuus pitää huolen itse itsestään.

Sillä, miten koet elämäsi tänään ja huomenna, on valtava vaikutus siihen, kuka olet ja mitä koet vuosien varrella. Ole siis läsnä tässä päivässä ja nauti kaikesta mitä se sinulle tarjoaa ja oivalla olevasi täysin valmis kohtaamaan sen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Rita no 291