henkinen hyvinvointi

“pää pilvissä”

Kun sanotaan “pää pilvissä” sillä viitataan yleensä mentaaliseen tilaan, joka kertoo ajelehtivasta tilasta ei keskittyneestä olotilasta. Voi olla ihana kokemus “laittaa pää pilviin.” Olivatpa pilvet valkoisia, pumpulimaisia, värittyneitä aamun sarastuksesta tai ilta auringon säteistä – tai harmaan sävyisiä – pilvet voivat muistuttaa monia asioita elämästä ja itsestämme.

Pilvien katselu voi olla meditatiivinen kokemus, rentouttava ja omaa mielikuvistusta inspiroivaa. Kun kohdistaa huomionsa loputtomaan taivaaseen, jota pilvet asuttavat, voi tuntea sielun laajenevan yli rajoittuneisuuden. Voit vain ajelehtia pilvien mukana, nauttia niiden kaukaisesta etäisyydestä maahan. Voit kuvitella niille ihmeellisiä muotoja ja tuntea iloa hypellemällä pilveltä toiselle.

Kun olet yhteydessä pilviin saatat tuntea olevasi rauhallisessa tilassa. Pilvet ajelehtivat pois maailman hälystä tietäen, että ne kuuluvat toiselle tasolle, johon hälinä ei vaikuta. Pilvet muistuttavat, että tuo tila on myös sinussa. Pilvet myös kertovat illuusion ilmenemisestä. Vaikka ne näyttävät kiinteiltä, ne vaikuttavat myös olevan pumpulimaista, kuin puuvilla palloja, kun niitä katsoo maasta käsin.

joskus pilvet heittävät varjoja, jättävät meidät varjoon, mutta kuten elämän pilvet muuttavat muotoaan ja ajelehtivat pois, pilvet paljastavat  auringon paisteen, tuikkivat tähdet ja sinisen taivaan, jotka aina ovat pilvien takana. Kun valonsäde ilmestyy pilven takaa, samoin mekin voimme loistaa kirkkaammin elämän haasteissa. Kun sallii pilvien tarjota tervetulleen lepotauon, ne auttavat meitä vierailemaan illuusion tasolla, näkemään sen tuolla puolella olevaa totuutta.

Kaikki mitä havainnoit on aina sinun omaa energiaasi.

Rita no 291

Jos soitat ensimmäistä kertaa palveluumme, soita no 0700 – 93162, paina 3 ja valitse 291- Rita, jos haluat keskustella kanssani. Saat 10 min ILMAISTA PUHEAIKAA uutena asiakkaanamme.