henkinen hyvinvointi

Ovet

Monet ovet avautuvat uusiin seikkailuihin, ihmissuhteisiin, uuteen työhön ja luoviin inspiraatioihin – ovet avautuvat juuri silloin, kun olet valmis ja sinun on rohkeasti kuljettava noista ovista, koska ne ovat tilaisuuksia ja mahdollisuuksia sinua varten.

Kun ovi avautuu, kävele siitä. Älä analysoi tai ajattele liiikaa vaan salli intuitiosi johdattaa sinua eteenpäin. Älä jää seisomaan kynnykselle vaikka pelkäät jättää vanhat tutut asiat taaksesi – tästä uudesta muutoksesta et vielä tiedä mitä se tuo sinulle, joten etene rohkeasti, koska se voi viedä sinut juuri sinne minne sinun on parasta edetä.

Kynnyksellä seistessäsi saatat kuulla kynnyksen vartijoiden hengen ääniä, sisäisiä ja ulkoisia ääniä, jotka ilmaisevat kaikki pelot ja epäilykset, jotka nousevat uuden elämän alkaessa. Kuitenkaan mikään näistä äänistä ei voi pidätellä sinua ja ne loppuvat, kun ylität kynnyksen.

Elämämme on tulosta kaikkien noiden ovien läpi kulkemisesta. Joka kerta kun ylität uuden oven kynnyksen, astut uuteen tilaan ja saatat tuntea jännittyneisyyttä ja innostusta ja uudenlaista luottamusta itseesi. Astut kynnyksen yli uuteen elämään.

Mitä jos harjoittelisit kotona konkreettisesti tätä ja tiedosta, että astuessasi kynnyksen yli kotona, astut joka kerta uuteen elämään.

 Leiki tällä ajatuksella.

Rita no 291