henkinen hyvinvointi

Ongelmia näkyvissä?

kun kohtaat elämässä ongelman, vaisto sanoo ensimmäiseksi jotenkin näin:

KORJAA SE! NYT!

Jotta voit korjata ongelman, sinun on mentävä hyvin maskuliiniseen energiaan, voimaa, pakottamisen energiaan,  joka usein vie epätasapainoon, ylenpalttisuuteen ja ylireagointiin.

Analysoit ehkä ongelmaa liikaa, mietit pääsi puhki löytääksesi ratkaisuja ja yrität selvittää, mitä teit väärin tai mitä olisit voinut tehdä paremmin.

Ongelmien korjaaminen tällä tavoin jättää sinulle aina epäonnistumisen tunteen.

Ja värähtelytaajuutesi saa ison iskun.

Sen sijaan että tarkastelisit sisintäsi luodaksesi uuden värähtelyn ja kohottaisit itseäsi, alennat itseäsi, tuomitset muita ja luot enemmän kitkaa kuin muutoksia prosessiin.

Vaikka suhteessa on jotain vikaa, sinusta tuntuu, että sinulla ei ole tarpeeksi rahaa tai pandemia on aiheuttanut takaiskuja liiketoimintaasi — kontrollin lisääminen, korjaaminen ja ponnistelu ei ole ratkaisu.

Lopeta toiminta-askeleiden ja suunnitelmien etsiminen tehdäksesi enemmän. Jos haluat luoda pysyvän muutoksen, sinun on ensin kehollistettava enemmän. Mitä se tarkoittaa? Hyväksyä, että näin on ja olen ok asian kanssa, mutta tästä mennään eteenpäin. Ok omistan tilanteen, se on minun.

 Jatkan kirjoitusta myöhemmin…

 Rita no 291

Jos soitat ensimmäistä kertaa palveluumme, soita no 0700 – 93162, paina 3 ja valitse 291- Rita, jos haluat keskustella kanssani. Saat 10 min ILMAISTA PUHEAIKAA uutena asiakkaanamme.