henkinen hyvinvointi

Ongelmia näkyvissä?

Koska on perjantai ja 13. päivä en voi lopettaa kertomatta vielä tästä yhdestä pienestä jutusta liittyen tähän ajatukseen unelma elämän kehollistamisesta: Minä kehollistan = omistan enemmän toiveita kuin, mitä minulla konkreettisesti on fyysisessä maailmassa, ihan vain huvikseni.

Jos näen rakastamani timanttikorun koruliikkeessä… tulen siksi koruksi, tunnen sen timantin ja minulla on se timanttinen koru osana minua — ilman, että tuon sen mukanani kotiin.

 Jos selaan myyntisivuja ja näen esineitä, jotka ovat “kimaltavia”, loistavia ja puoleensavetäviä… annan niiden energeettisesti tulla osaksi minua, tunnen ne ja omistan ne — antamatta luottokorttiani. Voin silti saada kaiken minkä haluan.

En osta kaikkea, mitä impulsiivisesti haluan yhdellä silmäyksellä, koska niiden värähtelyyn ja energiaan virittäytyminen tuo minulle kehollistamiani rikkauksia, joita ulkoinen ‘asia’ ei koskaan voisi luoda.

Sinulta ei koskaan puutu mitään.

Et ole epäonnistunut, vaikka sinulla ei ole jotakin fyysisellä tasolla juuri nyt.

Oikealla hetkellä kaikki vapautuu sisäpuolelta ulos ja kristalliset rikkaudet virtaavat elämääsi.

Mikään ei ole maailmankaikkeudelle liian pientä, liian villiä tai liian vaikeaa tuoda sinulle tai sinun kauttasi, joten unelmoi suuresti, suuria asioita!

Voit kehollistaa suurimman, parhaimman elämäsi ‘korjaamatta’ tai kontrolloimatta mitään fyysisessä maailmaasi. Luota siihen ja salli itsesi vastaanottaa sielusi runsautta.

Rita no 291

Jos soitat ensimmäistä kertaa palveluumme, soita no 0700 – 93162, paina 3 ja valitse 291- Rita, jos haluat keskustella kanssani. Saat 10 min ILMAISTA PUHEAIKAA uutena asiakkaanamme.