henkinen hyvinvointi

Ongelmia ilmaantuu?

Kehollistaminen näyttää tältä:

Näet syvästi toisiinsa rakastuneen parin flirttailevan toisilleen suosikkikahvilasi nurkkauksessa.

ET VAJOA suruun etkä ihmettele, miksi sinä et voi saada tuon kaltaista rakkautta.

SINÄ VIRITTÄYDYT tuohon jumalalliseen rakkauteen, turvallisuuden värähtelyyn ja iloon saadessasi olla jonkun sellaisen kanssa, joka rakastaa sinua syvästi. Sinusta tulee tuo rakastunut pari tuntiessasi, että se on oma rakkaussuhteesi sinuun itseesi juuri nyt.

Näet menestyneen yrittäjän juhlivan viimeaikaista kuusinumeroista tulostaan.

ET vertaa itseäsi, tunne täydellistä epäonnistumista, etkä salaa halveksi tuota menestyjää ahneudestaan.

ASTUT oman itsesi vaurauden ja rajattomien mahdollisuuksien värähtelyyn. Annat sen innostaa sinua ja sinusta tulee tuo yrittäjä jokaiselta solullasi.

Voit tietenkin soveltaa tätä mihin tahansa, mitä haluat ja luoda välittömästi tunteen runsaudesta ja siitä, että sinulla on juuri se, mitä haluat.

Olet elänyt patriarkaalisessa yhteiskunnassa, maailmassa ja ajatus mallissa niin kauan, että olet unohtaneet tavan edetä ongelmissa sisältäpäin ulos. Tuntiessasi, että sinulla on aina tarpeeksi, että olet aina jumalallisesti rakastettu ja että sinulla voi olla kaikkea, mitä haluat ja tarvitset elääksesi jumalallista unelma elämääsi…niin kohta se manifestoituu itsesi ulkopuolelle.

Tämä ei ole epätoivoinen luomistapa, se on LAKI — VETOVOIMAN LAKI — ja se toimii aivan samoin kuin PAINOVOIMALAKI…epäonnistumatta!

LAIN avulla luomisen ei tarvitse viedä koko elinaikaasi tai edes kuutta kuukautta.

Muutos voi tapahtua nopeasti sinulle. Kun todella otat voimasi takaisin ja kehollistat sitä, mitä haluat, sinä saat sen  – saitpa sen fyysisesti tai et. Kehollistaminen on oikeasti sitä, että omistat nuo ongelmat tässä hetkessä – mutta se ei sinua pysäytä.

Rita no 291

Jos soitat ensimmäistä kertaa palveluumme, soita no 0700 – 93162, paina 3 ja valitse 291- Rita, jos haluat keskustella kanssani. Saat 10 min ILMAISTA PUHEAIKAA uutena asiakkaanamme.