elämä ja kiire

Omassa voimassa oleminen

Mitä oikein tarkoittaa, kun puhutaan omasta voimasta ja voimasta yleensäkin? Ehkä olet omaksunut “väärän” oletuksen, että oma voima on jotain, jonka avulla pakotat toisen ihmisen tekemään tai olemaan jotakin, mitä hän ei ole tai ei halua tehdä. Olemaan jotain, mitä sinä haluat hänen olevan. Siitä seuraa ajatus, että oma voima on paha asia. Se ei tee sinusta heikkoa vaan sallii sinun olla paljon aistillisempi, aistimaan toisen ihmisen energioita herkemmin. 

Voima on oikeastaan illuusiota. Voimaa käyttävät mm. politiikat, uskonnolliset järjestöt. Voiman käyttö on pakottamista, alistamista, toisen kontrollointia ja sitä oma voima ei missään nimessä ole. Omassa voimassaan oleminen sallii sinun työskennellä omien unelmiesi ja toiveidesi kanssa.

Oma voima sallii sinun oivaltaa, että olet kaiken hyvän arvoinen ja ansaitset kaiken sen tuoman runsauden. Omaa voimaa ei tarvitse pelätä, koska se auttaa sinua kunnioittamaan itseäsi ja muita ja oivaltamaan, että ansaitset sen, että sinua kuunnellaan. Olet kaiken hyvän arvoinen siinä missä muutkin, oli kyse sitten ympärilläsi olevista ihmisistä tai erilaisista tilanteista elämässäsi.

Oma voima sallii myös sinun olevan rehellinen itsellesi.

Rita no 291