henkinen hyvinvointi

Oma Voima

Kun luovut omasta voimastasi, sinun on vaikea kuulla omaa sisäistä ääntäsi.

Lapsuudessa totuit antamaan oman voimasi toisille. Vaikka et olisi halunnut suukotella tai halata sukulaisiasi, mutta sinut pakotettiin tekemään niin, samalla opit sivuuttamaan oman sisäisen tietämisesi ja oikeuden päättää itse, mitä haluat tehdä.

Sama toistui ehkä koulussa, työpaikalla ja nyt sinulla ei välttämällä edes ole tietoa siitä, kuinka pidät oman voimasi ja mitä se edes on, koska antaminen on automatisoitunutta toimintaa sinulle.

Toisaalta antamalla oman voimansa toiselle ihmiselle on osa sosiaalista toimintaa ja toimimme niin jäädäksemme eloon. On mahdollista vaihtaa energiaa tavalla, joka ei pakota sisästä tasapainoasi ja arvokkuuttasi pois raiteiltaan ja voit aloittaa sen kuuntelemalla omaa sisäistä ääntäsi, joka auttaa sinua jatkuvasti tietämään mitä haluat, vaikka olisit jättänyt viestin kuulematta vaikka, kuinka monta kertaa.

Oman voimansa voi antaa pois sallimalla toisten tehdä päätöksiä puolestasi, sanomatta omaa mielipidettäsi tai ilmaista omaa kantaasi, kun joku kertoo sopimattomia vitsejä. Aggressiivisena oleminen on pelon muoto ja parannus siihen on tasapainoon palaaminen.

Kun olet omassa voimassasi, huomaat, ettei sinun aina tarvitse tehdä toisten mielen mukaan vaan voit kuunnella omaa itseäsi ja toimia sen mukaan

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitset. Odotan soittoasi.

Rita no 291