henkinen hyvinvointi

Oma valosi

Olet ehkä kuullut valo-ollennoista, joiden tehtävän on seurata, tukea ja lohduttaa sinua, kun kuljet täällä maan päällä. Puhuttiin esi -isistä, oppaista, enkelistä ja ylösnousseista mestareista, joiden tehtävänä oli opastaa, suojella sinua. Kaikki tämä kuitenkin pohjautuu ajatukseen, että joku ulkopuolellasi tietää paremmin, kuin sinä. Tuollaisen opastuksen tarpeellisuus oli aikaisemmin paikallaan, mutta nyt asiat ovat muuttuneet niin, että voit oivaltaa, että sinä olet itsesi opas, sinun sielusi on se, joka opastaa sinua. Niin sanotut henkioppaat olivatkin sinä itse. 

Ymmärrätkö, mitä sanon? Sinä käyt läpi kokemuksia ja kaikista niistä myös sinun henkiperheesi hyötyy, koska kaikki tieto välittyy heille ja muuttaa heidän olemustaan. Sinä siis olet oman henkiperheesi edustaja maassa ja autat heitä. Oivallatko kuinka mahtava olento oletkaan?  

Sinun oman valosi säteileminen on se, mitä voit olla juuri nyt. Muuta siis ajatustasi, että kaikki tulee ulkopuoleltasi. Kaikki on jo sinussa – tämän olet varmaan kuullut monia kertoja, mutta nyt on aika oivaltaa sen olevan niin. 

Et ole koskaan yksin, sillä sielusi kulkee mukanasi koko ajan, joten juttele sielullesi ja sielusi kuuntelee sinua. Sielusi tietää sinusta kaiken.  Ympärilläsi on myös lukematon määrä luonnonhenkiä, jotka loistavat omaa valoaan tukeakseen sinua matkallasi.

Rita no 291