elämä ja kiire

Oma tarkoituksesi

Kuinka voisin löytää oman tarkoitukseni?
Löytämisessä voi auttaa vaikkapa se, että mietit, mikä lapsena ja nuoruudessasi veti sinua puoleensa? Jokin ammatti saattoi olla sellainen, joka sinua kiinnosti jo hyvin varhain.

Ehkä haudot vielä jotain sellaista, jota et ole oivaltanut aikaisemmin. Jos haluat työskennellä käsilläsi, voit kysyä itseltäsi, mikä ammatti silloin olisi sopiva. Mikä työ sallisi sinun tehdä työtä käsilläsi. Jos haluat muuttaa maailmaa, mieti olisiko jokin hyväntekeväisyys järjestö tai ihmisyyteen liittyvä työ sellainen, joka sallii sinun käyttää taitojasi ja kykyjäsi sen parissa.

Koska matka maassa on kehitys matka, ehkä muutat monta kertaa suuntaa, johon etenet koko elämäsi aikana. Ajattele, että tehtävänäsi voisi olla vaikkapa uskomaton vanhempi 18 vuoden ajan ja sen jälkeen sinulle tarjoutuu toisenlainen tehtävä.

Ehkä elämän työsi ei ole jotain sellaista, joka tuo taloudellista turvaa, kuten vanhemmuus, harrastus tai jokin muu toiminta.  Sinun rakkautesi on se, joka antaa niille merkityksen.

Kun olet oivaltanut sen mikä sinua innostaa ja inspiroi, nouset aamuisin ylös täynnä intoa ja inspiraatioita. Tunnet olosi hyväksi, ei vain sen vuoksi, mitä teet vaan siksi kuka sinä oikein olet.

Rita no 291