elämä ja kiire

Olisiko aika hidastaa tahtia?

Olisiko aika hidastaa tahtia?

Kun ryntäilet päivästä toiseen, ehkä sinulta jää huomaamatta elämän kauneus. Jos sinut on opetettu arvostamaan vahtia ja nopeutta saada asiat tehdyksi, elämässäsi on vallalla tekeminen, suorittaminen eikä oleminen. Koko elämäsi on kiirehtimistä paikasta toiseen. Kuitenkaan, että tunne oloasi rauhalliseksi ja tyyneksi vaan kiire ja erossa olemisen tunne on vallitseva.

Mikä tärkeintä, sinulta jää huomioimatta yksinkertaisesti elämän kauneus. Kun hidastat vauhtia ja koet enemmän hiljaisuutta, ruokailusta tulee melkein meditatiivinen kokemus, hoivaavaa ravitsemista itsellesi. Hyvin tehdystä työstä tuleekin arvokas mielihyvän lähde, siitä huolimatta minkälaista työtä teet.

Sallit itsellesi lahjan, jossa annat itsellesi aikaa ja huolenpitoa – aikaa inspiroitua ja nauttia jokaisesta kokemuksesta, arvostaen maaplaneetan tarjoamista ihmeistä, yhdistyä itseesi ja myös toisiin ihmisiin ja tutkia omaa sisäistä maisemaasi täysin.

Ehkä sinusta voi olla haasteellista olla kiirehtimättä varsinkin, kun kaikki kommunikointi; sähköpostit, puhelimet, ylitsevuotavat tehtävälistat vaativat huomiotasi. Kuitenkin tunne, että kadotat jotakin, jos et jatkuvasti ole yhteydessä toisiin, hyvin pian muodostuu rauhalliseksi ja rennoksi uudenlaiseksi sisällöksi elämässäsi.

Rento rytmisi avaa mielesi ja sydämesi syvemmille tietoisuuden tasoille ja auttaa sinua löytämään todellista loistokkuutta, että olet olemassa.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Kuljen kanssasi koko matkan. Odotan soittoasi.

Rita no 291