henkinen hyvinvointi

Odotuksia ..

Ei ole aina helppoa kohdata omia odotuksiaan vaikka meditoisi, yoogaisi, kuuntelisi rauhoittavaa musiikkia, voi olla vaikeaa säilyttää oma rauhan aistimisensa.

Hidas liikenne, jokin stressaava tilanne työssä voi hermostuttaa sinua ja ihmettelet, miksi tyyneys ja henkinen aseteesi nopeasti katoaa stressaavassa tilanteessa. Tunnet syllisyyttä ja vihaa itseäsi kohtaan, ettet pysty kontrolloimaan itseäsi kaikesta harjoittelusta huolimatta.

Ole kuitenkin kärsivällinen itseäsi kohtaan. Kun tiedostat, että teet parhaasi se auttaa sinua paljon enemmän kuin se, että pyrit olemaan täydellinen.

Vaikka kuljetkin henkistä polkua, koetat saavuttaa sisäistä rauhaa eläen jonkin ideologian mukaan, se ei tarkoita, että sinun on oltava täydellinen.

Voit tuntea vihaa ilman, että olet epäonnistunut. Yksinkertaisesti tiedosta, mitä koet, mitä tunnet ja tiedosta, että emootiot ovat väliaikaisia ja olet ottanut tarvittavia askelia saavuttaaksesi sisäisen rauhan ja tasapainon.

Hyväksy, että hankalia tilanteita nousee aikaajoin. Kohtaa ne ovikulkevina tapahtumina, osina sinusta. Hyväksyminen ja huomion kiinnittäminen omiin reaktioihisi ohjaavat sinut helpommin palaamaan omaan keskukseesi.

Kokemuksesi eivät ole samanlaisia kuin muilla ja oma käytöksesi muovaa noita kokemuksia ja itse päätät, kuinka niihin reagoit. Vaikka vain tunnistat, mitä tunnet ja ehkä et pysty tekemään asialle mitään juuri nyt, ajan myötä vähitellen sallit negatiivisten ajatusten tulla mieleesi, tunnistat ne ja sitten sallit niiden mennä.

Et saavuta täydellisyydestä rauhaa, mutta kun tiedostat, että olet aina tehnyt parhaasi mukaan saavutat tyyneyden.

Rita no 291