Blog

Numeroiden merkitys

Numeroiden merkitys

Toistuvat numerot

Jos jokin numero esiintyy toistuvasti muita voimakkaammin, on hyvä pysähtyä miettimään syytä, mitä numero halauaa kertoa. Kyseisen numeron ominaisuudella on puhutteleva sanomansa. Sanoma etsii sisältöä, jonka ihminen ymmärtäisi päivätajunnassaan.

Jos numero ykkönen esiintyy muita voimakkaampana, on aihetta pohtia omaa itsenäisyyttään. Onko mennyt liian pitkälle toisten ihmisten huomioimisessa ja kadottanut yhteyden omaan itseensä, omaan yksilöllisyyteensä?

Jos kakkonen esiintyy muita voimakkaammin, on aihetta pohtia omaa suhdetta toisiin ihmisiin. Onko mennyt liian pitkälle omassa itsekkyydessään ja kadottanut yhteyden toisiin ihmisiin?

Jos kolmonen esiintyy muita voimakkaammin, olisi hyvä pysähtyä miettimään omaa suhdetta luovuuteen.Onkoliika järjestelmällisyys saanut aikaan sen, että on kadottanut kyvyn ilmaista itseään spontaanisti ja luovasti?

Jos nelonen esiintyy voimakkaampana, mikä on oma suhteesi järjestykseen?

Jos viitonen esiintyy muita numeroita voimakkaampana, pohdi omaa suhdettasi vapauteen.

Jos kuutonen esiintyy muita numeroita voimakaampana, on aihetta pohtia omaa suhdetta rakkauteen.

Jos numero seitsemän esiintyy muita numeroita voimakkaampana, on syytä pohtia omaa suhdettaan hiljentymiseen.

Jos kahdeksikko esiintyy muita numeroita voimakkaampana, on syytä miettiä omaa suhdetta materialistisiin asioihin.

Jos yhdeksikkö esiintyy muita numeroita voimakkaampana, on syytä miettiä omaa suhdetaan antamiseen ja luopumiseen.

Jos yksitoista esiintyy muita numeroita voimakkaammin, on syytä pysähtyä miettimään omaa suhdettaan henkisiin arvoihin, haaveisiin, unelmiin ja absraktisiin asioihin.

Jos kaksikymmentäkaksi esiintyy muita numeroita voimakkaammin, on syytä pohtia ja miettiä omaa suhdettaan omien unelmiensa toteuttamiseen.

RITA no 291