henkinen hyvinvointi

Näkökulman – asenteen voima

Näkökulman – asenteen voima.

Luuletko luovasi parempaa elämääsi olemalla aina kaikkea vastaan? Olisiko aika muuttaa omaa asennetta ja käyttää omaa energiaansa sen oivaltamiseen, miksi jokin tilannen, ihminen, asia on elämässä?

Eivät haasteet saa sinua onnettomaksi vaan oma suhtautumisesi niihin.

Aina emme elämässä pysty välttämään moniakaan asioita, mutta voimme hallita tapaa, jolla suhtaudumme niihin. Voit tietoisesti suunnata huomiosi ja energiasi toimiin, jotka tuovat tyyneyttä ja rauhan tunnetta kuin, että provosoisit tietoisesti ristiriitaa ja pahan olon tunteita.

Optimistinen ja myönteinen ajattelu energisoi sinua, antaa toivoa ja inspraatiota toimimaan tavalla, joka tukee sinua. Olemalla jotakin vastaan on niin paljon helpompaa ja se ei vaadi kovin paljon energiaa. Olemalla jonkin asian puolesta on monesti haastavampaa. Olet ehkä tuonut esille jonkin uuden idean ja voi ilmetä, että muut pelkäävät sitä alitajuisesti ja siksi heidän on vaikea hyväksyä sitä.

Ehkäpä sinulle on elämäsi aikana kerrottu, ettei yksi ihminen voi vaikuttaa tässä maailmassa. Kuitenkin ole valmis seisomaan omien periaatteidesi puolesta, usko itseesi sen sijaan, että ajattelisit olevasi vähäpätöinen ja että kohtalo määrää kaiken, mitä elämässäsi tapahtuu. Sinulla on merkitystä ja sinä vaikutat kaikkeen.

Usko ja luota itseesi.

Rita no 291