henkinen hyvinvointi

Musiikki

Rakastan musiikkia. Lapsuudessa kodissamme soitettiin ja laulettiin musiikkia. Se oli joka päiväinen tapa, joka kuului elämäämme aivan kuten ruoka – taiteen avulla ilmaiseminen opittiin jo lapsena ja siitä olen kiitollinen vanhemmilleni.

Musiikki toimii henkisenä suojana ympäröiden sinut suojaavalla energialla. Musiikki suojaa sinua vapaasti leijuvilta ajatus pilviltä, erilaisilta ajatus muodoilta ja antaa mahdollisuuden kokea syvää rauhan tuntetta.

Musikki kohottaa värähtely taajuuttasi ja kylvettää sinua kimmeltävässä valossa, joka heijastaa pois kielteisyyden. Sävelten mukana matkaa värivirtoja. Kuin sateenkaari, musiikki kantaa tietoa väreistä. Värit syntyvät sävelten ja äänten molekyylirakenteesta ja taivuttavat valoaaltoja sysäten pois alemmat värähtelyt. Kun ympäröit itsesi musiikilla, kiedot itsesi väripeittoon ja energia kentässäsi värit tanssivat omaa tanssiaan.

Rauhallinen musiikki sisältää violettia, vihreää ja tumman sinistä väriä (kolme ylintä energiakeskusta). Elävämpi musiikki siältää taas lämpimiä värisävyjä punaista, oranssia ja keltaista (kolme alinta energiakeskusta). Musiikilla voi kohottaa omaa värähtely taajuuttaan ja antaa musiikin viedä pois kaikki murheet.

Mikä ihmeellinen lahja musiikki onkaan. Aina löytyy tunnelmaan ja tunteisiisi sopiva laulu – käytä musiikin voimaa avuksesi haasteellisissa tilanteissa.

Rita no 291