Blog

Millainen maailmankatsomukseni on?

Katson maailmaa ja toisia ihmisiä aina sielun näkökulmasta katsoen. Sielu ei koskaan arvostele tai tuomitse minua, vaan sallii minun käydä läpi kokemuksia, koska kaikki kokemani muodostuu sielun viisaudeksi ja sieluni kokemusteni kautta oivaltaa ja tuntee rakkautta, myötätuntoa, kauneutta. Ihmisenä minä olen sielun heijastuma ja jokainen kokemus on tärkeä, sillä ne laajentavat sielun viisautta. Siksi sielun näkökulmasta katsottuna voi päästää irti mielen rajoituksista.

Minä käänsin matkalle maahan lähtiessäni selkäni sielulle ja sielu hyväksyi sen ja käänsi selkänsä minulle, mutta kun olin kääntänyt kasvoni takaisin kohti sieluani ja sieluni käänsi kasvonsa kohti minua. Mikä ihan tunne se olikaan.

Ei ole kysymys uskonnoista vaan kristallin kirkkaasta, selkeästä tietoisuudesta, jonka kautta sallin paitsi itseni, myös muiden olla juuri sellaisia, kuin he ovat. Jokainen on juuri siellä, missä hänen tuleekin olla, saadakseen sielulle tarvitsemia kokemuksia. Jokaisen kokemus on juuri hänelle tärkeä, olipa kyse uskonnolliseen ryhmään kuulumisesta tai ateistina olemisesta – alkoholistillekin kokemus on tärkeä ja jokaisella on oikeus käydä läpi omat kokemuksensa – sallikaamme ne ilman, että arvostelemme tai tuomitsemme ketään.

Näe vain se, miten mahtava luomus jokainen on.

Rita no 291