elämä ja kiire

Mikään ei ole voittamaton

Mikään asia elämässä ei ole voittamaton. Aina on olemassa ratkaisu, olipa kyseessä mikä tahansa ongelma tai tilanne. Kun seuraava etenemisesi suunta näyttää epäselvältä, kaikki kohtaamasi vaikuttaa ylitsepääsemättömältä. Kuitenkaan ei ole olemassa mitään, mistä et voisi selvitä päättäväisyydellä, keskittyneellä tavalla ajatella, avulla ja luottamuksella.

Vaikka tilanne olisi mikä tahansa aina on olemassa ratkaisu. Jos muistat katsoa sisimpääsi, vaikka etsisitkin ratkaisua ulkopuoleltasi, pystyt keskittämään huomiosi, selkeyttämään mielen pölinää ja huomata ettei mikään ole mahdotonta.

Ensimmäinen askel on, että luotat, että voit selvitä tilanteesta. Tästä saat vahvuutta ja rohkeutta käydä läpi kriisejä. Toinen askel on päättää, että pystyt selviämään kaikesta kaaoksesta. Ehkä perhe ja ystävät voivat olla avuksi. Älä hylkää ideoita, vaikka ne tuntuisivat epärealistisilta koska usein juuri sellaiset ideat toimivat parhaiten.

Pelkkä päätös, että selviät, vaikka ideoita ei olisikaan auttaa sinua selkeämmille vesille. Muistele toisia ihmisiä, jotka ovat selvinneet hankalista tilanteista, se inspiroi sinua näkemään aina olemassa olevan valon, joka vie sinua eteenpäin.

Sinussa on sisäisesti ja ulkoisesti mahdollisuuksia ja vaikka jokin ei toimisi voit aina valita toisen tavan. Usko ja luota, että selkeytät tilanteet.

Rita no 291