elämä ja kiire

Mikä on näkemisen ja vision ero?

Mikä on näkemisen ja vision ero?

Näkö antaa sinulle kyvyn nähdä fyysistä maailmaa, kun taas visio on lahja, jolla pystyt näkemään fyysisyyden tuolle puolelle. Näön avulla voit osallistua näkyvään maailmaan sen tuoman tiedon avulla. Silmiesi kautta nautit värien ja muotojen kauneudesta, joita luonto ja eri ihmiset sinulle tarjoavat

Näkö antaa sinulle hallinnan tunteen ja kyvyn nähdä mikä sinua lähestyy ja myös mihin suuntaan voit edetä, kun olet pysähtynyt. Näön avulla voit myös lukea toisen ihmisen ilmeitä. Näkö havaitsee myös paljon häiriötekijöitä ja siksi on hyvä sulkea silmänsä, jotta saa paremmin yhteyden itseensä ja sisäiseen visioonsa – sanon aina, että silmät kiinni näkee paremmin.

Visio tulee sinusta itsestäsi, sisältäsi, auttaa sinua näkemään asioita, jotka eivät vielä ole manifestoituneet muodon maailmaan ja myös olemaan yhteydessä siihen osaan sinua, joka ei ole muodon maailmassa.

Ikääntyneen ihmisen näön heikkeneminen korvautuu sisäisellä visiolla. Silloin on tarkoitus kääntyä sisään päin ja aloittaa matka, joka ei ole karttaan valmiiksi piirretty. Tämä on intuitioon luottamisen aikaa ja polku johtaa silmillä nähtyjen tasojen tuolle puolelle näkemään hengen maailmaa.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitset. Odotan soittoasi.

Rita no 291